Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ismerősöm azt mondja, hogyha...

Ismerősöm azt mondja, hogyha nem leszek beoltva korona ellen akkor nem mehetek majd koncertekre(nyilván akkor ha újra lehet menni). Ez igaz?

Figyelt kérdés
2021. jan. 17. 19:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
80%
Elméletileg igaz lesz. Így tervezik a diktatórikusabb helyeken pl EU.
2021. jan. 17. 19:40
 2/16 anonim ***** válasza:
67%

Nem.

Nincsen ilyen tiltás.

2021. jan. 17. 19:40
 3/16 anonim ***** válasza:
79%
Igen ez igaz.Az is benne van a pakliban hogy dolgozni se mehetsz oltás nélkül
2021. jan. 17. 19:51
 4/16 A kérdező kommentje:
Nem lehet tenni valamit ez ellen az oltás ellen? :'( én nagyon félek tőle. Nem vagyok én senki, meg akinek nagyon számít a véleménye, de ez az oltas szerintem hosszútávon nem fog jót tenni az embereknek..
2021. jan. 17. 19:52
 5/16 anonim ***** válasza:
70%

4

Tömegesen osszekene fogni csak sajnos a legtöbb konteos magyar bedőlt ennek a korona kamunak.Mi pedig akik tudunk önállóan gondolkodni túl kevesen vagyunk...

Úgyhogy köszönd ezt a virusrettego konteosoknak

2021. jan. 17. 19:56
 6/16 anonim ***** válasza:
25%
Még senki se tudja, de nem is számít, mivel még nincs se koncert, se oltás, tök mindegy, mit spekulálunk. Térjünk vissza rá 2-3 hónap múlva.
2021. jan. 17. 19:58
 7/16 anonim ***** válasza:
94%
Igen, igaz. De ez csak az EU nevű gittegylet találmánya. Normálisabb országokban nem így lesz.
2021. jan. 17. 20:07
 8/16 anonim ***** válasza:
93%

Lássuk...

Nem vagyok beoltva.

Online vásárolnám a koncertjegyet,de fel kell tölteni az oltási igazolást.

Nem töltöm,nincsen.

Tranzakció meghiúsult.

A koncert szervező management nem örül.

Nem mehetek Tusványosra sem. :)

2021. jan. 17. 20:13
 9/16 anonim ***** válasza:
93%

Így kezdődött tavaly is. Ááá, biztos nem lesz olyan, hogy egész évben korlátozások lesznek, csak feltételezték. Bejött a feltételezés. Ááá, biztos nem lesz kötelező a maszk, nem tehetik. De igen. Ááá biztosan nem lesz kötelező az oltás....

Minden szarra fokozatosan rávesznek minket, és lassan a folyamatos karantént, korlátozást is megszokja az emberiség. Ilyen könnyen manipulálhatóak vagyunk, alig várom pár év múlva a tanulmányokat, amik elemezni fogják, a modern kor nagy szabad, szuverén embere is mennyire könnyen manipulálható.

2021. jan. 17. 20:20
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Sose értettem mina baj egy szaros oltással. Ja nektek pesze mert laposföldhívő összeesküvés gyártó hulladékok vagytok :D
2021. jan. 17. 20:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!