Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen büntetésre lehet...

Milyen büntetésre lehet számítani?

Figyelt kérdés

Házibulit tervezek tartani hamarosan egy bérelt házban. A szállásadó szerint nem szokott belőle gond lenni, csak alá kell írni egy papírt, hogy csapatépítőt tartunk.

Ha mégis ellenőrzést kapunk és kijönnek a rendőrök, akkor milyen büntetésre lehet számítani? Egyáltalán kinek kell fizetni a büntetést: a szállásadónak, vagy nekünk (is)?

2021. jan. 15. 22:25
 1/7 anonim ***** válasza:
27%

Minimum 100.000

Okosan csináljátok,ne legyen túl hangos a zene mert a büszke magyar bizony kihívja rátok a rendőröket

Ezért kéne összefogni a lakosságnak és jól szétverni a rendőröket mert ez már durva ami itt folyik.Korlatozzak a szabadságukat,nem is lehet már lassan találkozni se egymással

2021. jan. 15. 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
nem tudom kit bafnának meg jobban, azt aki a tiltás ellenére kiadja az ingatlanát, vagy akik a tiltás ellenére gyűlnek
2021. jan. 15. 23:02
 3/7 A kérdező kommentje:

1: én 5.000 - 200.000 közötti büntetési tételt olvastam.

Szerintem az ilyen lázongásnak nincs értelme, kellenek a szabályok, azokat meg főleg nem kell bántani akik csak betartatják. De emberek vagyunk, én úgy gondolom, hogy ha már el lett cseszve egy nyár, egy karácsony, a ballagások, szülinapok, akkor néha-néha lehessen az embernek egy jolly joker kártyája. Járványügyi szempontból persze ez rossz ötlet, de mentálisan kikészít már ez a szitu.

2: Ez egy jó kérdés. Ezen gondolkoztam én is, hogy a büntit fejenként kell fizetni? Vagy a szállásadó fizet? Vagy isznak a rendőrök velünk egy pálinkát és békénhagynak? :D

2021. jan. 15. 23:28
 4/7 anonim ***** válasza:
remélem fejenként
2021. jan. 15. 23:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

"Okosan csináljátok,ne legyen túl hangos a zene mert a büszke magyar bizony kihívja rátok a rendőröket"

Muszáj volt ez a "magyar rossz" tinilány szintű rinyálás ide?

Ne hidd hogy ez sok országban nincs így, pl. egy bizonyos homi politikus esete

2021. jan. 15. 23:34
 6/7 A kérdező kommentje:
4: Köszi, kedves tőled. Nyilván nem tudhatod, de tavaly március óta home office-ban vagyunk, semmilyen ünnepen nem találkoztunk senkivel, egyedül nyáron volt egy kis "élet", mint ahogy mindenki másnak is. A bevásárlás házhoz jön, minden terméket lemosok domestos-szal ami vízhatlan, ami kiszedhető a csomagolásából azt kiszedem, mindenhol hordom a maszkot. Az én lelkiismeretem elbír egy házibulit egy év után. Nyilván ha megbüntetnek, akkor így jártunk. Általában pont az ilyeneket büntetik meg amúgy akik 99%-ban betartanak mindent, de pont akkor egyszer nem...fel vagyok rá készülve, már ez sem érdekel. Amennyit megspóroltunk a sok elmaradt éttermezésen, bulizáson, mozizáson az majd legfeljebb elmegy a büntire. :)
2021. jan. 16. 00:23
 7/7 anonim ***** válasza:

3

Ja hogy kellenek a szabályok? Akkor ne szervezz hazibulit hanem birka módjára hajlongassal Orbán Viktor előtt

5

Nem tudom hogy az igazságnak mi köze a tini szintű rinyalashoz de biztos úgy van ha te mondod

2021. jan. 17. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!