Milyen büntetésre lehet számítani?
Házibulit tervezek tartani hamarosan egy bérelt házban. A szállásadó szerint nem szokott belőle gond lenni, csak alá kell írni egy papírt, hogy csapatépítőt tartunk.
Ha mégis ellenőrzést kapunk és kijönnek a rendőrök, akkor milyen büntetésre lehet számítani? Egyáltalán kinek kell fizetni a büntetést: a szállásadónak, vagy nekünk (is)?
Minimum 100.000
Okosan csináljátok,ne legyen túl hangos a zene mert a büszke magyar bizony kihívja rátok a rendőröket
Ezért kéne összefogni a lakosságnak és jól szétverni a rendőröket mert ez már durva ami itt folyik.Korlatozzak a szabadságukat,nem is lehet már lassan találkozni se egymással
1: én 5.000 - 200.000 közötti büntetési tételt olvastam.
Szerintem az ilyen lázongásnak nincs értelme, kellenek a szabályok, azokat meg főleg nem kell bántani akik csak betartatják. De emberek vagyunk, én úgy gondolom, hogy ha már el lett cseszve egy nyár, egy karácsony, a ballagások, szülinapok, akkor néha-néha lehessen az embernek egy jolly joker kártyája. Járványügyi szempontból persze ez rossz ötlet, de mentálisan kikészít már ez a szitu.
2: Ez egy jó kérdés. Ezen gondolkoztam én is, hogy a büntit fejenként kell fizetni? Vagy a szállásadó fizet? Vagy isznak a rendőrök velünk egy pálinkát és békénhagynak? :D
"Okosan csináljátok,ne legyen túl hangos a zene mert a büszke magyar bizony kihívja rátok a rendőröket"
Muszáj volt ez a "magyar rossz" tinilány szintű rinyálás ide?
Ne hidd hogy ez sok országban nincs így, pl. egy bizonyos homi politikus esete
3
Ja hogy kellenek a szabályok? Akkor ne szervezz hazibulit hanem birka módjára hajlongassal Orbán Viktor előtt
5
Nem tudom hogy az igazságnak mi köze a tini szintű rinyalashoz de biztos úgy van ha te mondod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!