Európai unió szintjén lesz következménye annak, hogy a migrációs politika tönkretette a közbiztonságot?
" vagy ez a sokszínüség, a multikultúra?"
Nem, ez csak a te hisztid, büdös majom.
Na megint egy okos fideszes kérdező akinek már az világjárás ha átmegy a szomszéd faluba. Az az út meg ami onnan továbbvezet szerinte már a világvégére visz.
Szerencsénre az MTV1-ről tájékozódik ezért pontos ismerete van az európai unióban uralkodó közbiztonsági viszonyokról Madridtól Athénig, Párizstól Varsóig.
Nekem az ilyen kérdésekről mindig az áldott imádott vidéki kis nagyikám jut eszembe, aki könnyes szemmel engedett el a NAGY DEBRECENBE hogy vigyázzak a migránsokkal meg ne erőszakoljanak, holott az itteni nem-magyarok tanultabbak, mint az átlag magyar, mert 80% eséllyel az egyetemen tanul.
Vagy mikor egyetemen a vidéki csoporttársam le akarta ekézni a röhögő külföldi bandát, hogy biztos azért ilyen hangosak, mert hozzászoktak, hogy otthon csak átordítanak egyik szalma kunyhóból a másikba mint a buta barmok, mire én felvilágosítottam, hogy: De Ágnes, ezek a szaúdi fiúk az egész családodat meg tudnák venni hetvenötször :)
Namindegy.
Tudod a fidesz az egy vallás. A vallások dogmákra épülnek. A dogmák pedig a szektavezető által ismertetett megkédőjelezhetetlen állítások.
Szóval az migrációs politika tönkretette a közbiztonságot és pont.
" most láttam egyet, hogy kitörték a üvegét a kamionnak. "
Oh, ez borzalmas.
Ne többet, ne többet!!!!!
[link] Erről a rövid pár perces részről írtam.
Gondolj bele ha belemegy a szemébe a üveg a srácnak.. tönkremegy az élete ha maradandó a szemsérülése. És senki, senki sem fogja fizetni az egészségkárosodását.. ott a huszon akárhány éves srácnak vége max. kap valami rokkantságit. Nincs erre felkészülve Európa.
Lehetne erről komolyan beszélni. Hát persze. Csak van két feltétel.
1. Jó lenne fontossági sorrendben. Ez meglehetősen hátul kullog (ami korántsem jelenti, hogy nem fontos).
2. Visszafogott, megalapozott, objektív válaszok. Mondj egyet, ami itt teljesül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!