Svédország belügyi politikájáról mit gondoltok? A Közbiztonságra gondolok.
Nincs jelentős eltérés Svédország bűnügyi statisztikájában a többi országhoz képest.
Amúgy azt gondolom a kérdésről, hogy a svédek sokkal tovább és egészségesebben élnek magasabb életszínvonalon, mint a magyarok.
Én csak ennyit tudok erről, hogy a közvetlen környezetemben (Pest megye) az 5-ik párt ismertem meg, akik Svédországból települnek haza.
Nem, nem gyűjtöm a svédországi magyarokat, egyet ismertem csak és általuk ismertem meg a többit. Az 5 párból 4 magyar, egy tősgyökeres svéd.
Egyikük sem tegnapelőtt telepedett ki, 20-30-40 éve éltek kint, dolgoztak, egzisztenciát teremtettek, állampolgárok lettek.
Horrorokat mesélnek a migránsokkal és az azokkal szembeni megengedő magatartásról az iskolákban, a mindennapi életben, ami a választott hazájuk elhagyására késztette őket.
Én tudom, hogy szarkasztikusan mondod, de vajon mások is tudják?:)
"Egyikük sem tegnapelőtt telepedett ki, 20-30-40 éve éltek kint, dolgoztak, egzisztenciát teremtettek, állampolgárok lettek."
Nem vele készített riportot az állami média? Kiderült hogy a nőt többször elítélték Svédországban csalásért és amúgy ő is menekültként érkezett Svédországba :)
Nem, nem vele/velük készített riportot az állami média.
De ha szerinted annyira klassz Svédországban, miért nem vagy még ott és akkor meggyőződhetnél róla a saját bőrödön, ha neked nem kompetens az áttelepülő svédek véleménye.
Egyébként azt már nem is minősítem, hogy egy terroristákkal megtűzdelt, iszlamista területfoglaló hordát (akik NEM menekültek!) egy nevezőre veszel normális, európai emberekkel, akik például arisztokrata származásuk miatt itthon üldöztetésnek voltak kitéve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!