Magyarországon az éjszakai kijárási tilalmat mikorra szűntetik meg?
Figyelt kérdés
2021. jan. 11. 14:01
1/11 Zöldlámpás lámpás - o1g válasza:
Majd ha elmúlik a vírus. De ezt értelmesen elmondja mindenki. Legalább 2-3 hónap alapból.
2/11 anonim válasza:
Talán jövőre ha elmulna a vírus. Most nem úgy látszik. Csak egyre rosszabb mutációk lesznek. Ráadásul senki sem akarja oltatni magát. Így eltart évekig
Az megvan, hogy a covid már velünk marad mint az influenza?
3/11 árokpart válasza:
Tavaszra mindenképpen. Nyárra nem vállalnák be semmiképpen, hogy megtartják, mert akkor nemcsak a kormány, hanem szeritem az egész politikai elit bukna. Viszont szerintem egy február közepe felé már megszüntetik. Egyébként azt még senki nem mondta el értelmesen, hogy ha este 8 után úgyis minden zárva van akkor mitől fertőzne jobban a vírus mint nappal.
4/11 anonim válasza:
Már most is szarnak az emberek a korlátozásra. 1 papír és szabad vagy.
5/11 anonim válasza:
Remélhetőleg most már nem húznak rá még egy kört. Szerintem így is az utcán kéne lenni tüntetni, mégis hogy képzelik, hogy hónapokra kijárási tilalmat vezetnek be, miközben ennek semmilyen pozitív hatását nem bizonyította senki.
6/11 anonim válasza:
100.000-ért bekapcsolom a sólámpámat és megjósolom.
7/11 Fsms válasza:
Remélhetőleg minél gyorsabban, nem értem miben segít, azonkívül hogy a tekesek kint páváznak h&k mp5 gépkarabélyokkal.
8/11 anonim válasza:
Majd ha elegen be lesznek oltva.Persze van esély rá hogy nyáron érdekes módon megint aludni fog a vírus :)
9/11 anonim válasza:
3-aska, az éjszakai kijárási tilalom nem azért van, mert éjjel jobban fertöznek a vírusok, hanem azért, hogy esténként ne csoportosuljanak az emberek.
10/11 anonim válasza:
#9 Akkor miért nem az emberek csoportosulását tiltják, miért azt az alapvető jogot veszik el, hogy kimehess az utcára?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!