Vagyonőr alkalmazott vagyok áruházban. Napi 13 órát dolgozom, sem bérelszámolási papit nem kapok, de a bérmegállapodást sem az alapján fizeti ki a munkaadóm. Szabályos ez az eljárás, a munkaadómtól?
Kiszolgáltatott vagy. Ha bejelentést teszel, a magyar állam téged is megbüntet. Holott az igazi bűnös a munkáltatód.
Ki van ez találva. Amőgy a szakma volt titkosszolgálati tisztek és fideszes gcik kezében van (lásd pintérsándor, a fő maffiózó).
Ahhoz, hogy változzon a dolog, a teljes jelenlegi kormányt kell kisöpörni.
Amúgy keress valami más állást.
Ez miatt kaptam levelet a NAV Bűnügyi Igazgatóságától.
Ilyeneket kérdeztek: Mikor kaptam a fizetést? Milyen formában, átutalás vagy készpénz? Kaptam bérpapírt? Hogyan telik, mettől-meddig a szolgálati napja? Mi a feladata szolgálat közben? Ki az ön közvetlen felettese? + 50 ilyen kérdés.
"Én: Megkérdezhetem miért idéztek be?
Tiszt: Adócsalás! Nem ön! A volt cége, ahol ön dolgozott, ők keveredettek bele..!"
#2: nem igaz. Ha ő jelenti be, akkor őt nem büntetik meg. Tapasztalat.
(Ja, és az én főnököm balos "gci" volt.)
Kérdező!
Örülj, hogy van munkád!
Egyébként, ha bejelentést teszel, Téged nem büntetnek meg.
Csak legfeljebb másnaptól nem lesz munkád.
Gondold végig, megéri-e...
Könnyen találsz munkát? Bármilyen munka jó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!