Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Vagyonőr alkalmazott vagyok...

Vagyonőr alkalmazott vagyok áruházban. Napi 13 órát dolgozom, sem bérelszámolási papit nem kapok, de a bérmegállapodást sem az alapján fizeti ki a munkaadóm. Szabályos ez az eljárás, a munkaadómtól?

Figyelt kérdés
Mindig 10 naponként fizeti az addig ledolgozott béremet, de ezt nem mindig kapom meg, azt mondja a főnököm, hogy majd ha neki is fizet a bolt az őrzésért, csak akkor tud fizetni.A bolt üzletvezetője azt mondja minden alkalommal pontosan utalják a megbízási díjat. Most kinek higgyek?
2021. jan. 10. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:
94%
Te is tudod a valaszt. Ez a piac ilyen, mindegy melyikhez mesz
2021. jan. 10. 16:47
 2/7 Zöldlámpás lámpás - o1g ***** válasza:
67%

Kiszolgáltatott vagy. Ha bejelentést teszel, a magyar állam téged is megbüntet. Holott az igazi bűnös a munkáltatód.

Ki van ez találva. Amőgy a szakma volt titkosszolgálati tisztek és fideszes gcik kezében van (lásd pintérsándor, a fő maffiózó).

Ahhoz, hogy változzon a dolog, a teljes jelenlegi kormányt kell kisöpörni.

Amúgy keress valami más állást.

2021. jan. 10. 16:49
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez miatt kaptam levelet a NAV Bűnügyi Igazgatóságától.

Ilyeneket kérdeztek: Mikor kaptam a fizetést? Milyen formában, átutalás vagy készpénz? Kaptam bérpapírt? Hogyan telik, mettől-meddig a szolgálati napja? Mi a feladata szolgálat közben? Ki az ön közvetlen felettese? + 50 ilyen kérdés.

"Én: Megkérdezhetem miért idéztek be?

Tiszt: Adócsalás! Nem ön! A volt cége, ahol ön dolgozott, ők keveredettek bele..!"

2021. jan. 10. 16:59
 4/7 anonim ***** válasza:

#2: nem igaz. Ha ő jelenti be, akkor őt nem büntetik meg. Tapasztalat.

(Ja, és az én főnököm balos "gci" volt.)

2021. jan. 10. 17:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem szabályos,de örülhetsz hogy van munkád.Keress másikat,még most amíg dolgozol..
2021. jan. 10. 18:11
 6/7 A kérdező kommentje:
Nekem a munkahelyemen egy Munkaügyi Felügyelőség adott egy nyomtatványt 25 kérdésre kellett igennel és nemmel válaszolnom, Hasonló kérdésekből ált a nyomtatvány. Mit akarnak ezzel? Miért kérdezgetnek a vagyonőröktől az ellenőrzéskor munkaidőben? Igen máshova kellene mennem dolgozni. Na de, hova? Nincs munkáltató! Örülök hogy tudok pénzt keresni. Sajnos nem lehet igazat mondani, mert holnaptól már nem is foglalkoztat a munkáltató! Sajnos.
2021. jan. 10. 21:59
 7/7 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező!

Örülj, hogy van munkád!

Egyébként, ha bejelentést teszel, Téged nem büntetnek meg.

Csak legfeljebb másnaptól nem lesz munkád.

Gondold végig, megéri-e...

Könnyen találsz munkát? Bármilyen munka jó?

2021. jan. 11. 04:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!