Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Az lehet, hogy nem büntetik...

Az lehet, hogy nem büntetik az uzsorát?

Figyelt kérdés
Csalás áldozata lettem mert alá iratattak velem egy uzsora kölcsön szerződést és nem adtak egy fillért se utána, mert állítólag más vette fel a pénzt. Ez nem minősül szerződés szegésnek a bíróság szemében? A másik meg volt büntető per is az ügyben és az uzsorást is áldozatnak találták, holott nem tudta bizonyítani, hogy kinek és mennyit adott volna. A csaló meg azt hazudta, hogy tőlem kapta a pénzt és bíróság meg elhitte ezt is. A két csaló gazember vallomásának hitt a bíróság és egyiket sem ítélték el. Ez hogy lehet amikor az uzsorát alapból büntetik, és senki nem tudja bizonyítani semmiféle papírral a pénzmozgást. Mit lehet ez ügyben tenni, hogy ne nekem kellejen kifizetni amit nem is vettem át?

2021. jan. 8. 07:47
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

"és senki nem tudja bizonyítani semmiféle papírral a pénzmozgást"

Itt a lényeg, ha jól veszem ki. Te is mondasz amit akarsz meg ők is.

2021. jan. 8. 08:24
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát igen, de viszont a csaló ügyvédnél aláírta, hogy ő vette fel az összes pénzt csak hát mivel állítólag készpénzben történt a pénzátadás ezért nincs róla semmi bizonyíték.
2021. jan. 8. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!