Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Meglátogatnának a rend őrei?

Meglátogatnának a rend őrei?

Figyelt kérdés

Ha valamelyik ismertebb online platformon arra buzdítanék,hogy minden este 20:00-kor aki csak teheti menjen ki a háza elé bégetni egy percet,akkor eljönnének értem a törvény emberei?

Csakhogy minél előbb meglegyen a nyájimmunitás.

2020. dec. 20. 19:19
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Biztosan, Gődényt is elvitték mert hergelte a népet.
2020. dec. 20. 19:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
XD
2020. dec. 20. 19:46
 3/5 anonim ***** válasza:
89%
Ennek a kérdésnek itt értelme nincs, eltévesztetted az ajtót. A humor kategóriába kellett volna.
2020. dec. 20. 19:56
 4/5 A kérdező kommentje:

3

Pontosan itt van értelme.Ahogy már írták vittek el,látogattak meg embereket nyilvános beszédért.Engem az érdekelne elsősorban,hogy mi lenne a vád ellenem ha mondjuk meg is történne tömegesen a cselekmény?

2020. dec. 20. 20:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

4: Felbujtás kijárási tilalom megszegésére.

Bár a kijárási tilalom megszegése szabálysértés, szabálysértésre felbujtás nem tudom, van-e.:)

Ha pedig a saját kertjébe áll ki valaki kiabálni, bégetni, semmit nem sért vele.

Különben a szabálysértések elenyésző kisebbsége kerül szankcionálásra, szóval nagyobb az esélye, hogy nem is kerülsz a rendőrség látóterébe.:)

2020. dec. 20. 20:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!