Miért van mindenki abban a hitben hogy a kijárási korlátozás nálunk enyhébb mint más országokban? Pl most olvastam egy kismama oldalon hogy ebben a hitben élnek az anyukák. Holott nálunk szigorúbb mint Európában mindenhol máshol.
Köszi a 2 és fél pipás válaszolónak 1 2 4 5 hogy ilyen sokat írtál és kifejtetted normálisan hogy miért tartod jónak, aranyos vagy. Ez iszonyat ritkaság az ilyen témájú kérdések alatt hogy valaki ilyen. A kedvedért kibírom egy kicsit tovább, bár meg kell mondjam ez hogy nem tudják később kezdeni az esti időpontot, a lehető legrosszabb és ráadásul teljesen feéesleges.
8 például a köcsög válaszoló mintapéldánya.
IGEN utánanéztem, és az Ausztriádban is vannak KITÉTELEK melyekről nyilván nem tudsz mert nem akarsz róla tudni hiszen a te kis nyomorult létedet nem bolygatja.
A média eléggé rá van kattanva a témára, és már nagyon várták, hogy megint szörnyülködhessenek, hogy mennyi a halott, és ez biztos azért van, mert nem elég szigorú a szabályozás. Eleve ezt a hatalmas pánikot elsősorban a média keltette már év elején is, szóval nem meglepő, hogy próbálják tovább tolni.
Pedig azt garantálom, hogy attól nem lesz kevesebb halott, hogy 8 óra után bűnözőként vadászik rád a rendőrség, vagy hogy járj maszkban a kihalt utcán. Értem én, hogy kellenek intézkedések, de akkor legyenek értelmesek, mert ez így nonszensz, és csak inkompetenciára utal. Nincs fordított arányosság a kijárási korlátozás hossza és a halálesetek között.
Számomra amúgy az a legszomorúbb, hogy itt most tényleg ellehetetlenül minden vita, mert azt meg sem lehet kérdőjelezni, hogy ugyan miért kell az 50-es éveket megidézni 8 órás kijárási tilalommal. Bizonyos körökben egyenesen gyilkos vagy ilyen gondolatokkal, mások rávágják, hogy "végül is ki lehet ezt bírni", ami talán még rosszabb, mert az öntudat elvesztésére vall.
Már azért azok is egyre többen kezdenek besokallni akik az elején azt mondták hogy ki lehet bírni.
Ami felháborító az az, hogy tényleg, komolyan egyáltalán nem foglalkoznak olyan esetekkel, pedig más országokban foglalkoznak ezekkel, amik igenis indokolnák a kintlétet, és emellett természetesen semmit nem veszélyeztetnének. Ilyen emberekben bízni? Soha többet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!