Valóban megbüntetnek ha szilveszterkor házibulit tartok?
Figyelt kérdés
15-20 ember lenne. (A járvány helyzet miatt kérdezem.)2020. dec. 13. 19:15
1/13 anonim válasza:
csak ha nem tudod mivel megkínálni a rendőröket.
3/13 anonim válasza:
Ha kellően sok ember tart házibulit, akkor nem tudnak mindenkit megbüntetni. Ez tényközlés, nem uszítás/javaslat.
4/13 GretaThunberg válasza:
Most ne tarts házibulit, le kell nyelni a békát, most ez van sajna.
5/13 anonim válasza:
Meg fognak ha nagy zajt csaptok és észreveszik a rend éber őrei, de egy jóakaró szomszéd is elég.
6/13 anonim válasza:
szerintem éjfélkor nem lesz pezsgobontas a rendorsegi fogdan
7/13 anonim válasza:
Nálunk az ismerősök és haverok is átestek már a covidon. Nem tudunk megfertőződni, úgyhogy mehet a buli simán. :)
8/13 anonim válasza:
Szilveszterkor nem tilos zajt csapni.
9/13 GretaThunberg válasza:
#5 na igen, én is ettől félnék. A vendégek még tudnak kultúráltan bulizni ha kell. A seggrészegen kurjongatás, tànczene bömböltetés, eszeveszett robbantgatás nem köll ha nem köll. De azok a fránya nénik. Persze az is lehet, hogy alaptalanul vagyunk rosszhiszeműek a honfitársainkkal.
10/13 anonim válasza:
Hát,ha nem lesznek enyhítések (márpedig nem nagyon lesznek szerintem)makkor igen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!