Ha az utcán való kéregetés bűncselekmény akkor az interneten való koldolás miért nem bűncselekmény?
Ha egy hajléktalan embert aki a napi ételért kéreget megbűntetnek akkor a vloggereket youtubereket akik kirakják a paypal számlájukat és kéregetnek ráadásul teljesen felesleges dolgokra nem is ételre kérnek pénzt azokat miért nem bűntetik meg?
Ha egy hajléktalan aki nem erőszakos nem zaklat csak egyszer kérdezi meg hogy szeretne 50 forintot ha lehet ,és azt megbüntetik de aki nagy pénzeket kéreget interneten keresztül azt nem büntetik meg de miért?
Pedig az is koldolás ,csak virtuális koldolás , ugyanúgy ahogy a Chatrouletten lévő meztelenkedő férfiak szatírkodást követnek el mutogatják magukat és azokat is büntetni kellene nem csak azokat akik élőben mutogatják magukat.
Meg egyébként meg miből éljen meg egy hajléktalan?
Menjen lopni csalni rabolni?
Az jobb lenne?
Jobb lenne ha kéregetés helyett kirabolna?
A hajléktalanoknak is élni kell valamiből nincs ingyen kaja ,a hajléktalan szállókon sincs mindig ingyen kaja egy nap egy szelet kenyeret meg egy kanál levest adnak én jól tudom mert én is hajléktalan szállón lakom és csak ideiglenes szállást adnak a hajléktalanoknak éjszakai szállát reggel 7 órakor meg kidobnak a hideg utcára marha nagy segítség ,fél segítség !!!
Ha egy embernek nincs munkája és egészségügyileg sem tudna akkor mégis hogyan éljen meg?
Menjen lopni?
persze akkor már az lenne a bajotok ,ha normálisan kulturáltan kéregetünk akkor meg az a bajotok , undorító magyar népség.
Hát nem én írtam ki egy értelmetlen alapon feltett háborgó kérdést így karácsony közeledtével, amit a nyugati államokban lassan be is tiltanak (és nem, nem vagyok kormánypárti). Csak próbáltam reflektálni a saját szemszögemből...
#6-7 voltam
#13 még te is lehetsz hajléktalan miért alázátok meg szegény embereket?
én sem gondoltam volna hogy hajléktalan szállón kell laknom ne bántsátok a hajléktalanokat a szegény embereket mert ti is erre a sorsra juthatok Isten megver ha lenézitek ezeket az embereket.
Úgy jön össze a kettő hogy mind a kettő koldulás kunyerálás csak a youtube-on való koldolás az virtuális koldolás kunyerálás ami egyébként veszélyesebb is mert ki tudja kinek küldjük el azt az összeget amit küldünk meg egyáltalán minek.
De egyébként aki ilyen youtubereknek küld pénzt az eleve beteg nincs élete az ilyen embereknek ,egy olyan youtubereknek küldeni pénzt akik eleve jómódúak nincsenek rászorulva a rászoruló hajléktalan szegény embereknek meg egy forintot sem adnak azok az emberek eleve betegek és nincs ki a 4 kerekük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!