Voltál már büntetve?
Kirekesztésre fogni egy 12éves gyerek megverését és kirablását...
haha
Az nem a kirekesztés miatt volt, hanem mert 16 évesen egy aljas kis mocsok szrházi voltál!
#4 Ha már ennyire őszinte vagy, akkor valld be, hogy cigány vagy.
Nem véletlenűl tettem fel a kérdést, mert 5x voltam büntetve, ebből 4x vagyon elleni bűncselekmények miatt, 1x garázdaság, betörtem egy téglával egy kocsi ablakát.
Jelenleg rablás bűntett, lopás vétség miatt folyik ellenem ügy, valamint ahol lakom, abba a városba pedig lopás bűntett miatt gyanusított vagyok.
Említett kettő eljárásban viszont nem követtem el azokat, amelyeket a terhemre rónak a hatóságok.
De én nem bántottam soha senkit életemben, nem alkalmaztam erőszakot soha.
Van-e még valaki aki volt büntetve és miért?
Mert ők ilyen erőszakosak.
Mindig kérdik hány óra, aztán ott az óra kint az oszlopon.
Ezért járok én gázspray-vel, mert ha elővenném a telefonom, kikapná a kezemből.
És akkor tőlem is kérdezték már, hogy miért nem szeretem a cigányokat.
Meg volt, hogy lerasszistáztak, meg azt is titkolom, hogy a jobbik párti vagyok, mert képesek lennének ezért is megverni.
Nem vagyok gyáva, nem bántottam sose senkit, ellentétben a #4 igen, de ha valaki nekemjönne, dezodort kapna a szemébe meg egy ütést is lehet. Az már garázdaság lenne, utóbbi.
Nagyon kemény vagy. Olyan pártra szavazol ami rég a Ferencé, egyre jobban tartok tőled.
Arra esetleg nem.gondoltál, hogy analfabéták és nem értik számlapos órát? Igen, rasszista vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!