Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ügyvéd dolgozhat e sikerdíjért?

Ügyvéd dolgozhat e sikerdíjért?

Figyelt kérdés
Én igy akartam volna megbizni, de azt mondja nem akehet a törvény miatt??

#ügyvéd #Sokerdíj
2020. dec. 3. 16:40
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, dolgozhat. De nem kötelező neki.
2020. dec. 3. 16:56
 2/10 anonim ***** válasza:

Dolgozhat, de én nem dolgozom.

Nekem elég, ha egy ügyet elvállalok, abban dolgozom.

Pl. rablásért 500 ezret kérek, egy lopásért 150 ezret, ha meghatalmaz a gyanusitott/vagy vádlott.

Konzultációban 20 ezer/megkezdett óra.

Ez nekem elég, ebből megélek.

Tehát dolgozni dolgozhat, de megsúgom sokan nem dolgoznak érte, de van kolléga aki dolgozik érte.

2020. dec. 3. 17:18
 3/10 A kérdező kommentje:
Aha.. és ha egy ügyet elvállal ne maradjunk az ön rablási példájánál bizos ön ebben profi, nem is ketelkedem.. és az a tét hogy egy ügyet sikerre lehet vinni vagy elveszíteni akkor miért nem jó a sikerdíj? Jobb elmenni a targyálásra úgy hogy teljesen mindegy mert ugy is fizetik? Hát az önnek biztos jó..mert fizetve van.. de mi a motivació hogy megnyerje az ügyet? Az ön esetében teljesen mindegy hogy nyer vagy veszít..pénz megkapja így is úgy is. Na ezert jó a sikerdij szerintem..
2020. dec. 3. 19:28
 4/10 anonim ***** válasza:

Ne vinnyogj már.

Te ingyen, kockázatvállalás nélkül akarnál pénzhez jutni.

Ehhez keresnél palimadarat. Hát, nem fogsz találni.

2020. dec. 3. 19:31
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem en nem akarom hogy dolgozzanak a penzemért, mert már volt rá pelda.. és elveszitette a balfacán.. tudni érteni kell hozzá hogy meg lehet nyerni vagy nem...
2020. dec. 3. 19:46
 6/10 anonim ***** válasza:

Ne hazudozz.

Te csak fukar vagy.

Amit írsz, annak veszélye /pervesztés/ fennáll a sikerdíj esetében is.

Egyetlen ügyvéd sem garantál pernyertességet neked, zsugori veréb.

2020. dec. 3. 19:51
 7/10 A kérdező kommentje:
Te meg ne stuffoskodj.. Persze, fukar mert kifizettem a balfácánnak amit kért es még a targyalasra is mást akart elküldeni, ennyire erdekelte, en pedig kifizettem előre, soha többet, a paragrafusokat meg nekem kellett tanulni.. latszik hohy nem ertesz hozza, mert meg nem vesztettél marha miatt milliókat es egy csomó evet..soha többet
2020. dec. 3. 21:04
 8/10 A kérdező kommentje:
Lehet tudni..aki ért hozzá, hogy mennyi az esélye a nyerésnek..igen én sikerdíjjért dolgoznék..ha tudnam hogy megnyerem.. vagy megmondanam a frankót, de ilyenböl keves van!
2020. dec. 3. 21:07
 9/10 A kérdező kommentje:
Itt nem kérdéssel szoktak valaszolni, de felmerül az hogy van e az ügyvednek jelentösége egy per folyamán, vagy mindegy hogy mit tesz vagy mond, mert a biró dönt..szerintem van, ezert fontos az ügyvedi részvétel a szaktudás, igen, de ne az legyen a szaktudás hogy mindegy hogy mit tesz mert ki van már fizetve, igy nem
2020. dec. 7. 12:58
 10/10 anonim ***** válasza:
Akk is dolgozik az uggyel az ugyved ha elvesziti a pert. A munkaja benne vam .o nem tehet rola h elokerul egy ujabb tanu vagy felvetel vagy barmi! Nehogy mar!
2021. jan. 1. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!