Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha Március 18 előtt beadtam...

Ha Március 18 előtt beadtam ékszert jelzáloghitelre, akkor érvényes a dec 31-ig a moratórium? Hívtam őket,de össze-vissza beszéltek.A kártyámat is lemerítették. Nem tudok tovább már telefonálni.

Figyelt kérdés
Megszerettük volna hosszabítani lejárat előtt, de közölték hogy mivel ez is hitel, hosszabításra nincs lehetőség, Dec 31-ig ne foglalkozzunk vele. Erre a biztonság kedvéért tegnap felhívtam őket, és közölték h már értékesítették az ékszert.bla-bla-bla. Valaki járt így? Vagy tudja pontosan hogy ez hogy lehetséges?

2020. dec. 2. 13:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
9-es biztos. Utána megtaláltam a BÁV honlapján is. De már frissítették, és már az a kiírást nem találom. DE telefonban is elismerték hogy hibáztak. ÉS nem magán zaciban volt.
2020. dec. 29. 10:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Borzasztó! Azért milyen pl mint nálunk, évek óta hosszabbítgatjuk, egy vagyon volt, s egyszer csak eladják úgy, hogy azért figyelünk a lejárati időre. S nektek is december 31 volt a lejárati dátum a zaci papíron?
2020. dec. 29. 10:55
 13/16 A kérdező kommentje:
Nem, mivel januárba adtuk be , a lejárat az április volt, akkor mentünk be hogy meghosszabítsuk, de közölte az ügyintéző h mivel ez is hitel, nem kell vele foglalkoznunk vele dec 31-ig.
2020. dec. 29. 11:03
 14/16 A kérdező kommentje:

[link]

megtaláltam. csak nekünk ezt honnan kellett volna tudnunk?

2020. dec. 29. 11:06
 15/16 anonim ***** válasza:
Hmmm, ezt áprilisban mondani kellett volna az ügyintézőnek a Báv-ban.
2020. dec. 29. 11:10
 16/16 A kérdező kommentje:
Csak ha megnézed a dátumot, akkor ők ezt júniusban kapták . Legalábbis akkor töltötték fel.
2020. dec. 29. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!