Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit szóltok hozzá hogy Budapes...

Mit szóltok hozzá hogy Budapesten karddal vágtak szét egy embert?

Figyelt kérdés
Magyar ember a sértett,az elkövetők származása nem kérdés,cigányok,de ez magyarország,ezt "kell" szeretni.És ez a hírekbe hol van? RTL Klub,Tv2,M1,M2,Echo Tv,Hír Tv?Ha valaki látta írja már meg hogy hol!
2010. aug. 11. 17:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
31%
alá tudnád bizonyítékkal támasztani a történteket? link?
2010. aug. 11. 17:09
 2/22 anonim ***** válasza:
88%

ez nem újdonság, a cigányok odavannak a kardokért, persze furcsa, hogy a rendőrséget ez nem zavarja.

amúgy forrást én is megköszönném.

2010. aug. 11. 17:20
 3/22 anonim válasza:
89%
[link] és ne mondja senki, hogy há jő, mert a kuruc info...Szégyen és gyalázat ogy ez megtörténhet!
2010. aug. 11. 17:24
 4/22 anonim ***** válasza:
91%
Ne félj mikor a cigányt szúrták át akkor nagy hajcihő volt. Felvonulás, rasszizmus. Aztán meg a koppanás, mert az elkövető is cigány volt.
2010. aug. 11. 17:29
 5/22 A kérdező kommentje:

Direkt nem raktam be linket,mert nem az a lényeg hogy honnan van,hanem az hogy mit szóltok hozzá!

Azért ez már több a soknál!Közbiztonság javulása?Ez?Már lassan ha az utcára akarok menni is kérjek engedélyt a cigányoktól,mert külömben kicsinálnak?Igazságot a magyaroknak!

2010. aug. 11. 17:32
 6/22 anonim válasza:
93%

aszem Magyarország lassan tényleg Cigányország lesz, már jó úton halad felé.

már úgy is bevannak települve mindenhova, amúgy is mindegyik rak vagy 5-6 puját aztán gyorsan eljön az idő szépen kipusztitanak minket a saját országunkból :)

meg az is egy vicc,hogy sok cigány jobban él Magyarországon, mint egy magyar. persze mercijük van, arra is tellik agyon tankolni meg villára,palotára kicsit sem feltünő hogy olyan hülyék mint a f.szom, 8 általános sincs meg de azért mindenre telik nekik.

na mindegy nem folytatom a regényt.. lehetne még irni

2010. aug. 11. 17:49
 7/22 anonim ***** válasza:
91%
A cigányoknak nálatok minden meg van engedve,csak ilyenkor örülök,hogy Romániában élek,itt nincs ilyen hülye liberális maszlag,a rendőr a bűnözőnek ugy odacsap ,hogy csak na.Erdélyben 2-3-szor annyi a cigány,mint nálatok, mégis jobb a közbiztonság.
2010. aug. 11. 18:02
 8/22 A kérdező kommentje:
18:02 Ha rajtunk múlna a cigánynak néma csend és hullaszag,dehát a Fidesz nem csinál semmit,az Mszp nem csinálT semmit,a Jobbik meg még nem tudott csinálni semmit,de ha lehetősége lesz,biztoshogy fog tenni valamit az ügy érdekében!
2010. aug. 11. 18:07
 9/22 anonim ***** válasza:
27%
bárhol fent lenne én elhinném, de könyörgöm ne kuruc.info-t.
2010. aug. 11. 18:14
 10/22 anonim ***** válasza:
35%

A kérdező kommentje:

,, Direkt nem raktam be linket,mert nem az a lényeg hogy honnan van,hanem az hogy mit szóltok hozzá! "

Nehogy félreértsd, én is utálom a cigányokat, de azért nem kell mindent a legelső forrásból elhinni. Azért kértem linket, mert nem nagyon fogok hinni egy vadidegen embernek, már bocsánat. És a kuruc infó nagyon nem hiteles, 1 szélsőjobboldali ostoba csürhe... Egyébként Jobbik szimpatizáns vagyok mielőtt mindenki lezsidózna.

2010. aug. 11. 18:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!