Mit szóltok hozzá hogy Budapesten karddal vágtak szét egy embert?
ez nem újdonság, a cigányok odavannak a kardokért, persze furcsa, hogy a rendőrséget ez nem zavarja.
amúgy forrást én is megköszönném.
Direkt nem raktam be linket,mert nem az a lényeg hogy honnan van,hanem az hogy mit szóltok hozzá!
Azért ez már több a soknál!Közbiztonság javulása?Ez?Már lassan ha az utcára akarok menni is kérjek engedélyt a cigányoktól,mert külömben kicsinálnak?Igazságot a magyaroknak!
aszem Magyarország lassan tényleg Cigányország lesz, már jó úton halad felé.
már úgy is bevannak települve mindenhova, amúgy is mindegyik rak vagy 5-6 puját aztán gyorsan eljön az idő szépen kipusztitanak minket a saját országunkból :)
meg az is egy vicc,hogy sok cigány jobban él Magyarországon, mint egy magyar. persze mercijük van, arra is tellik agyon tankolni meg villára,palotára kicsit sem feltünő hogy olyan hülyék mint a f.szom, 8 általános sincs meg de azért mindenre telik nekik.
na mindegy nem folytatom a regényt.. lehetne még irni
A kérdező kommentje:
,, Direkt nem raktam be linket,mert nem az a lényeg hogy honnan van,hanem az hogy mit szóltok hozzá! "
Nehogy félreértsd, én is utálom a cigányokat, de azért nem kell mindent a legelső forrásból elhinni. Azért kértem linket, mert nem nagyon fogok hinni egy vadidegen embernek, már bocsánat. És a kuruc infó nagyon nem hiteles, 1 szélsőjobboldali ostoba csürhe... Egyébként Jobbik szimpatizáns vagyok mielőtt mindenki lezsidózna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!