Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megbüntethetnek, ha reggel...

Megbüntethetnek, ha reggel 4-kor elindulok Ausztriába dolgozni?

Figyelt kérdés
Ha 5-kor indulok, akkor nem érek ki. Igazolásom csak olyan van, ami német nyelvű és e-mailben kaptam.
2020. dec. 1. 06:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha van igazolás akkor nem, mert munkába mész...csak tud megmutatni a rendőrnek/határőrnek.
2020. dec. 1. 07:55
 2/7 anonim ***** válasza:
attól függ van-e igazolásod
2020. dec. 1. 09:22
 3/7 anonim ***** válasza:
A jogszabály mellékletében megadott igazolás-mintát kell kitölteni. Töltsd ki te magyarul, és magyarázd el a munkáltatódnak, mi ez, és miért kell. Ő pedig írja alá cégszerűen a megfelelő helyen. Mivel járvány mindenhol van, szerintem nem fognak akadékoskodni miatta.
2020. dec. 1. 09:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Igen,nyomtasd ki a magyar formulat. A rendorok meg a jogszeru dolgokba is szeretnek belekotni.

Emailt tuti nem fogadnsk el foleg nem nemetul.

2020. dec. 1. 11:48
 5/7 árokpart ***** válasza:
A gyakorlatban az autósokat nem nagyon piszkálják a kijárási tilalom miatt. Ha ellenőriznek akkor is csak a szokásos dolgokat kérnek. Ők is emberek tudják, hogy nem ésszerű, hogy egyedül az autóban fertőzől.
2020. dec. 1. 12:06
 6/7 A kérdező kommentje:
Na nem büntettek meg. Csak azt kérdezte a rendőr: - Mi maga pék, hogy ilyenkor megy dolgozni?
2020. dec. 3. 02:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Én pék vagyok! :) Hajnali 3-kor szoktam visszaindulni Ausztriába, korlátozás óta egyszer sem állítottak meg mikor kimentem csak úgy átengedtek. Hazafele meg néha fel kell mutatni. Mindkét nyelvben van igazolásom.
2020. dec. 3. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!