Ha forralt bort csak elvitelre lehet venni most, akkor hol tudom meginni, hogyha tilos az alkoholfogyasztás közterületen?
"de a legtöbb városban tilos az utcai alkohol fogyasztás"
Nem igaz, hogy a _legtöbb_ városban _tilos_. Maximum részlegesen, pl. este 10 és reggel 6 között, vagy bizonyos területeken.
Dehogy tilos ne írjátok már fa.. ságokat! Hol tilos utcán forraltborozni? Ha az is lenne honnan tudja a rendőr, hogy nem forró tea van a pohárban talán belekortyol?
Komolyan néhány embernek közé sincs a való élethez ezen az oldalon...
11:
Ahol eddig éltem, mindenhol tilos volt. Sopron, Veszprém, Pécs, Budapest legtöbb kerülete. Varpalotán egyszer meg is büntettek, mikor utcán söröztünk. Természetesen Karácsonyi vásar területén ezen varosokban sem votl tilos.
"Budapest legtöbb kerülete."
Itt élek 10 éve, az életben nem volt tilos, max éjjel.
14:
Vagy csak nem tudsz ról, hogy tilos. Nem fogok utanajarni az összes kerületnek, te tudod merre laksz, de szinte biztos vagyok benne, hogy ott is tilos. Pl.:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!