Mit gondoltok, a fehér embernek meg kéne adni a jogot az önszegregációra, ha fél a négerektől? Pl. munkahelyen, étteremben csak-fehér termeket létrehozni?
Figyelt kérdés
Nem egy embertől olvastam már itthon is és külföldi oldalakon is, hogy félnek a négerektől, mert úgy néznek ki, mint egy majom és egy ember keveréke, valamint beszédstílusuk és viselkedésük is hevesebb vérmersékletűnek, állatiasabbnak tűnik, mint egy fehéré, így nem lehet tudni, hogy mikor fognak valamire hirtelen erőszakkal reagálni, mint egy csimpánz aki hirtelen elkezd tombolni.2020. nov. 26. 17:40
11/13 anonim válasza:
#10 vagyok. Lepontoz a hülyéje ahelyett, hogy utánajárna. Mindegy, én megpróbáltam. Itt volt a nagy lehetőség, hogy levessétek tudatlanságotok fátylát, de elszalasztottátok csúnyán.
12/13 anonim válasza:
Szerintem inkább azért lettél lepontozva, mert nem tudod azt megérteni, hogy nem a feketék teljes létszámához viszonyított, elenyészően kevés civilizált négertől való elszeparálódásról van most szó. Ők nem zavarnak senkit, felesleges Barack Obamát emlegetni, mert fehérként van szocializálva és akként is él. A cigányokat sem Mága Zoltán miatt utálják, nem őt nem szeretnék szomszédnak. Amúgy, amit a kérdező félévet, azt appartheidnek hívják.
13/13 anonim válasza:
Amúgy meg igen, minden országnak joga kell legyen eldönteni, hogy kit enged be a területére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!