Ha COVID-19 pozitív vagyok, akkor megkérhetem a szomszédomat, hogy adjon fel egy levelet a postán?
Figyelt kérdés
A helyzet a következő. Tegnap megkaptam a jelentkezési lapot, a februári szakvizsgára, amit postai úton kell eljuttatni. Viszont sajnos én is, és a szüleim is elkapták a COVID-19-et. Van-e arra lehetőség, hogy megkérjük a szomszédot, hogy adja fel ő postán? Egyáltalán mehet ki tőlünk bármi?2020. nov. 26. 10:44
1/3 anonim válasza:
Nem mehet ki toletek semmi! Persze megfertoznetek a szomszedot is ... es maga level is napokig fertozhet. Inkabb ne tedd ... telefonalj oda ahova a levelet kuldeni kell, hogy varjanak egy kicsit mert ez a helyzet.
2/3 anonim válasza:
Igen. Meg lehet oldani, DE valahogy úgy tedd, hogy odateszed valahová a levelet, amihez MAJD 1-2 nappal később a szomszéd hozzáfér, úgymond tedd karanténba a levelet, mert 1 napig bizony fertőzhet. Személyes kontakt csak maszkban, minimum 2-3 méteres távolságból...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!