Tul vagyunk mar a koronavirus jarvany nehezen? Mennyi van meg hatra vajon?
Figyelt kérdés
2020. nov. 25. 11:40
21/35 anonim válasza:
A neheze majd csak ezután jön. Te most kb a film előtti reklámnál kérdezted meg, mikor lesz vége a filmnek. A főműsor még nem kezdődött el.
22/35 anonim válasza:
Addig nem nyugodhat a helyzet amig a lakossag el nem fogadja az uj totalitarius intezkedesek bevezeteset, kenyszeroltas, eroszakos karanten, megfigyeles. A politikusok most mar nyiltan harsogjak vilagkormany, uj vilagrend, great reset, senki ne higgye hogy innen megallnak most mar. A pcr tesztnek hala olyan jarvanyt es annyi fertozottet gyartanak amennyit akarnak.
23/35 anonim válasza:
19: és a tüneteket is beképzelem ugye? Életembe nem voltam annyira szarul.
24/35 anonim válasza:
Biztos vagyok benne hogy még nem vagyunk túl...azt mondják lesz 3. hullám is
25/35 anonim válasza:
Akkor lesz vége, amikor az a cél már karnyújtásnyira lesz csupán, amiért ez az egész elindult. Akkor kezdődnek a lazítások és szép lassan lecseng az egész.
26/35 anonim válasza:
Addig tart ameddig politikus barátaink úgy gondolják, hogy tartson
27/35 anonim válasza:
#23 Igen, beképzeled, és ettől leszel rosszabbul. Én, aki mindig is sejtettem, hogy hazudnak a koronavírusról, úgy úsztam meg, hogy egy sima megfázástól jobban szoktam szenvedni, mint attól. Kollégám, aki talán még vécére is maszkban jár, ugyanezt mondta, hogy életében nem volt még olyan szarul.
28/35 anonim válasza:
27: És akkor a 49 fokos lázat is beképzeltem? Sajnos nem hihető a magyarázatod.
30/35 anonim válasza:
Rosszul fogalmaztam. Nem magukat a tüneteket képzelted be, hanem azért lett súlyosabb a betegség lefolyása, mert túlságosan féltél a vírustól. Ez létező jelenség, pszichoszomatikának hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!