Tul vagyunk mar a koronavirus jarvany nehezen? Mennyi van meg hatra vajon?
Figyelt kérdés
2020. nov. 25. 11:40
11/35 anonim válasza:
6, de nem lesz minden zárva. :(
12/35 anonim válasza:
Maszk nem a virus miatt van ... maszkot azert hordunk, hogy megszokjuk mire jon a muszlim uralom es csadorban kell majd jarni ... a maszk csak a beszoktatas.
13/35 anonim válasza:
En ugy vagyok vele inkabb hordom a maszkot, hogy Karacsonykor ne Istennel es Jezussal uljek egy asztalnal.
14/35 anonim válasza:
"0% alatti" az kemény lehet. Matematikailag ez teljesen értelmes. Persze.
15/35 anonim válasza:
Most játszanak a számokkal megint, hogy úgy tűnjön hogy érnek valamit a látvány-intézkedések, de mentős ismerősök megerősítették, hogy az elmúlt hét minden eddiginél rosszabb volt, és nem úgy tűnik, hogy javulna bármi is sőt, napról napra rosszabb. Az egyikük konkrétan összecsomagolta a családot és elhúztak az országból.
16/35 anonim válasza:
"de mentős ismerősök megerősítették, hogy az elmúlt hét minden eddiginél rosszabb volt, "
Nem csak nálad erősítették meg. A mentő már nem megy ki tesztelni, mert nincs ember már. Neked kell elmenned. A járvány kórház a megyébe dugig van.
17/35 anonim válasza:
"Az egyikük konkrétan összecsomagolta a családot és elhúztak az országból."
Ez viszont butaság, mert a világon mindenhol ez a helyzet van.
18/35 anonim válasza:
Azt képzeld el, hogy én úgy lettem pozitív, hogy másfél hónapja nem tettem ki a lábamat a lakásból. :)
19/35 anonim válasza:
18-as. Mert a teszt genetikai tszt. Nem arrol szol,amirol kene.
Ebredj fel!
A maszk nem a virusrol szol.
20/35 anonim válasza:
Magának a "járványnak" nem is volt neheze. Enyhébb, mint egy mezei influenza. A korlátozásoknak van neheze, és hogy azon túl vagyunk-e, azt csak azok tudják, akik tervezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!