Honnan tudják ránézésre a biztonsági őrök egy áruházban ha valaki autista és ezért nem visel maszkot? Nem kéne bevezetni valami kitűzőt amit az igazolást követően feltehet magának az illető és így nem piszkálják vásárlás közben?
Figyelt kérdés
2020. nov. 24. 13:44
11/15 anonim válasza:
Ránézésre sehogy.Odamennek és tisztázzák a helyzetet az illetővel vagy a kísérőjével.
12/15 A kérdező kommentje:
Én a boltba feltudom venni, iszonyúan zavar, de nagyjából fél órát kibírom, viszont utána őrületesen ég az arcom és letépem, ha pedig nem, akkor sajnos jön a meltdown.....
2020. nov. 24. 15:23
13/15 A kérdező kommentje:
Azért kérdeztem, mert vannak mások is, akik olyanok mint én, akiken nem látszik, mivel nem értelmi fogyatékosok, viszont nagyon súlyos szenzoros problémákkal küzdenek és többen is vannak, akik nem tudják elviselni akár 5 percig sem. Ezért kérdeztem, hogy mi lenne, hogyha valami kitűzővel, esetleg amit a biztonsági őr hitelesít(Ragasz rá egy cetlit mint például a bevitt holmikra) mondjuk egy aláírással mikor belép az illető a boltba és megmutatta az igazolványát, kiküszöbölik a további kellemetlenségeket.
2020. nov. 24. 15:25
14/15 A kérdező kommentje:
Ja és leírom, mielőtt valaki még beleköt az anomáliába, mégpedig abban, hogy én írtam, hogy nem viselem, igen nem viselem, az utcán, viszont a boltban felveszem arra a maximum fél órára.
2020. nov. 24. 15:28
15/15 anonim válasza:
Ha te nem látod, ki az autista akkor te is az vagy :XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!