Charlessheepford kérdése:
Egy olyan sajnálatos dolog történt, hogy szobatársammal elég keményen össze különböztünk egy buli alkalmával. Odáig fajult, hogy kétszer erősen meglöktem, neki is esett a széknek és elég kemény dolgokat vágtam a fejéhez. Ebből lehet büntetőjogi ügy?
Figyelt kérdés
Ahogy akkor tapasztaltam, bár azóta nem beszéltem vele egy hete történt kb. hogy nem lett fizikailag baja, 8 napon túli biztosan nem.2020. nov. 20. 17:56
1/2 anonim válasza:
Ha feljelent, akkor lehet. Könnyű testi sértés. Én azt tanácsolom, hogy állj oda férfiasan és kérj bocsánatot tőle. Mindketten jobban fogjátok érezni magatokat utána.
2/2 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen kemény dolgokat vágtál a fejéhez. Ha például féltéglát, akkor biztos. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!