Általános dolgokért is bármikor feljelenthetnek?
Figyelt kérdés
Úgy értem amit az emberek 90%-a elkövet, de ha van egy rosszakaró szomszéd vagy akárki, feljelenthet érte? Például torrenten jogvédett tartalmat töltök le. Bejelenti a "jóakaró" és már jönnek kobozni el mindent és háborgatni engem?2020. nov. 14. 16:05
2/11 A kérdező kommentje:
1: Nem ez volt a kérdés. Hanem ha van egy rosszakaró, mikkel tud keresztbe tenni.
2020. nov. 14. 16:08
4/11 anonim válasza:
Ami példát felhoztál az egy büncselekmény. Lopás!"Úgy értem amit az emberek 90%-a elkövet" Ez azért függ a környezetedtöl is! Vannak olyan helyek, területek ahol a lopás, rablás eröszak alapeset, az emberek 90%-a elköveti. De azért azok büncselekmények és ha feljelentenek miatta, "háborgatni" fognak a hatoságok.
5/11 A kérdező kommentje:
4: Most őszintén. A legnagyobb oldalaknak több százezres felhasználói bázisa van, kb. minden 2. magyar emberre igaz. Ez kicsit más, mint a "lopásos környék" esete. Azért hoztam ezt a példát, mert ez talán a legjobban érzékeltető.
2020. nov. 14. 16:44
6/11 anonim válasza:
Miért jó lopni kérdező? Meg is érdemled a feljelentést.
7/11 anonim válasza:
Bármivel fel tudnak jelenteni. Viszont a bűnösséget kell bizonyítani, így első körben meghallgatnak, és az ilyen "jóakaró" feljelentések 99%-ból semmi sem lesz.
8/11 A kérdező kommentje:
6: Mit nem értessz azon, hogy PÉLDA?
2020. nov. 14. 17:00
9/11 anonim válasza:
8: Mit nem értessz azon, hogy BÜNCSELEKMÉNY?
10/11 anonim válasza:
Például torrenten jogvédett tartalmat töltesz le. Bejelenti a "jóakaró" és már jönnek kobozni el mindent és háborgatni téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!