Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Sikertelen öngyilkosság után...

Sikertelen öngyilkosság után feljelenthetem saját magam gyilkossági kísérlet miatt?

Figyelt kérdés
Elítélnének?

2020. nov. 5. 19:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
83%
Nem, duplán kezelésre ítélnének, jogosan.
2020. nov. 5. 19:46
 2/14 anonim ***** válasza:
55%
Természetesen jogodban áll.
2020. nov. 5. 19:50
 3/14 anonim ***** válasza:
73%
😅😅 hàt ezen jòt röhögtem. Nos vagy suicid van vagy ebben az esetben kuráld ki magad. Ez nem helyes hozzáállás . Azt fejted itt a nagy semmit. Mivel leszel több ha most elmèsz az èlők.sorábol? Akkor karma száll ràd azt születhetsz újra ugyanebbe az èletbe azt ismètled. Csokolom ez nem ilyen egyszerű hogy feladd.
2020. nov. 5. 19:55
 4/14 anonim ***** válasza:
68%
Nem.
2020. nov. 5. 19:57
 5/14 anonim ***** válasza:
33%

#3, nem akarok beleállni a válaszodba, de erre van garancia? Mármint, én senkivel nem beszéltem még, aki már járt "odaát".

Emellett lehet, hogy elméleti kérdés lett volna a kérdező részéről.

Másrészt, ahelyett, hogy azonnal kiosztjuk, hogy nem helyes ez a hozzáállás (ami igaz), meg kellene ismernünk az okokat is.

Mert nyilván van/nak/, és ha ezekre találnánk megoldást (segítenénk megoldást találni), akkor a kérdező (potenciális suicid) talán maga is belátná, hogy nem ez a megfelelő lépés.

2020. nov. 5. 20:10
 6/14 anonim ***** válasza:
62%
Jogodban áll hülyének lenni.
2020. nov. 5. 20:39
 7/14 anonim ***** válasza:
94%

Abban a pillanatban amikor zart osztályra kerülsz, meg is tortent a targyalas (csak nem vagy vele tisztaban).

Zartosztalyrol csak akkor távozhatsz, ha 'leulted' a buntetesed.

2020. nov. 5. 21:09
 8/14 anonim ***** válasza:
71%
Mivel sikertelen kivégzést nem szokas megismetelni, ezert kegyelmet kapnal :D
2020. nov. 5. 21:13
 9/14 anonim ***** válasza:
26%
Èrtem 5_ ös . 3_ as vàlaszolò vagyok. Csak tudod igen. Ha nem sorolja fel az okait igy senki sem tud szerencsètlenen segiteni. Akkor meg minek rakja fel irja ki a kèrdèst? Vagy nincs is komoly baja vagy csak unatkozik? Marhàra nem mindegy , főleg ha mondjuk pszhiològussal kellene beszélni akkor az.mit csináljon vele xd ez ilyen
2020. nov. 5. 21:20
 10/14 anonim ***** válasza:
Igen 9-es ... a kerdes tartalma nagyjából utal a komolysagara, tehat a kerdezo valoszinuleg unatkozik es bedobott egy altala viccesnek velt kérdést es azon kuncog, hogy milyen valaszokat kap.
2020. nov. 5. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!