Sikertelen öngyilkosság után feljelenthetem saját magam gyilkossági kísérlet miatt?
Figyelt kérdés
Elítélnének?2020. nov. 5. 19:25
1/14 anonim válasza:
Nem, duplán kezelésre ítélnének, jogosan.
3/14 anonim válasza:
😅😅 hàt ezen jòt röhögtem. Nos vagy suicid van vagy ebben az esetben kuráld ki magad. Ez nem helyes hozzáállás . Azt fejted itt a nagy semmit. Mivel leszel több ha most elmèsz az èlők.sorábol? Akkor karma száll ràd azt születhetsz újra ugyanebbe az èletbe azt ismètled. Csokolom ez nem ilyen egyszerű hogy feladd.
5/14 anonim válasza:
#3, nem akarok beleállni a válaszodba, de erre van garancia? Mármint, én senkivel nem beszéltem még, aki már járt "odaát".
Emellett lehet, hogy elméleti kérdés lett volna a kérdező részéről.
Másrészt, ahelyett, hogy azonnal kiosztjuk, hogy nem helyes ez a hozzáállás (ami igaz), meg kellene ismernünk az okokat is.
Mert nyilván van/nak/, és ha ezekre találnánk megoldást (segítenénk megoldást találni), akkor a kérdező (potenciális suicid) talán maga is belátná, hogy nem ez a megfelelő lépés.
7/14 anonim válasza:
Abban a pillanatban amikor zart osztályra kerülsz, meg is tortent a targyalas (csak nem vagy vele tisztaban).
Zartosztalyrol csak akkor távozhatsz, ha 'leulted' a buntetesed.
8/14 anonim válasza:
Mivel sikertelen kivégzést nem szokas megismetelni, ezert kegyelmet kapnal :D
9/14 anonim válasza:
Èrtem 5_ ös . 3_ as vàlaszolò vagyok. Csak tudod igen. Ha nem sorolja fel az okait igy senki sem tud szerencsètlenen segiteni. Akkor meg minek rakja fel irja ki a kèrdèst? Vagy nincs is komoly baja vagy csak unatkozik? Marhàra nem mindegy , főleg ha mondjuk pszhiològussal kellene beszélni akkor az.mit csináljon vele xd ez ilyen
10/14 anonim válasza:
Igen 9-es ... a kerdes tartalma nagyjából utal a komolysagara, tehat a kerdezo valoszinuleg unatkozik es bedobott egy altala viccesnek velt kérdést es azon kuncog, hogy milyen valaszokat kap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!