Ivóvízért ki mehetek 8 után?
Hát igen. Dolgozol keresel. Internet helyett vezetékes viz kellene inkább. Ez már a 21. Század. Ne fürgyé le
2020. nov. 10. 16:51
De bolondok vagytok. Én laktam város szélén, ahol nem volt bevezetve semelyik házhoz, ha volt fúrt kutad, akkor volt vized, de az nem feltétlen iható. Ha már full sötétek vagytok, tartsátok meg a hülyeségeitek magatoknak.
Az, hogy kimehetsz-e attól függ ki hogyan értelmezi a szabályokat, erre külön nem térnek ki szóval nem tudom, de én kimennék simán.
2020. nov. 10. 17:11
Természetesen. Minden olyan célból ki mehetsz ami a létfenntartásodhoz szükséges és máskor nem oldható meg. Pl mert máskor dolgozol.
14/25 A kérdező kommentje:
#9 Itt ahol dolgozom van ingyenes WiFi hálózat, és ha feltöltöm a telefonomat egy kisebb összeggel akkor egy kevés netet is kapok mellé. A baj az, hogy 9kor végzek és megszokott rutin, hogy munka után ahogy haza érek szedem össze a flaskákat és megyek el a kúthoz. Én meg picit bepánikoltam amikor megtudtam, hogy tilalom lesz.
És áram mindenhova volt vezetve, de gáz meg viz sehova. Ezt kapjátok ki.
16/25 A kérdező kommentje:
Hála az égnek, hogy a fürdés lehetősége adott a munkahelyemen. A kérdést azért tettem fel mert bepanikoltam egy picit amikor megtudtam, hogy milyen intézkedések lesznek most.
"Persze, persze. Interneted van, ivóvizet meg nem tudsz magadnak bevinni csakis este 8 után és csakis az utcáról, ugye?"
Mi az összefüggés? Internetem nekem is van vizem meg nincs. Én is közkútról hordom. Azt meg hogy ő mikor tud kimenni hadd ő tudja már, nem mind egy cégnél dolgozunk hogy itt osszuk egymás idejét.
2020. nov. 10. 17:16
18/25 A kérdező kommentje:
Sajnos jelenleg ilyen helyzetben vagyok kidolgozhatom a belemet egy ideig még akkor se lesz jobb, de törekszem.
#13 Igazad van, köszönöm a válaszod, meg a többiekét is!
Hol nincs még bevezetve a víz - csatorna egy házhoz!? :-O
2020. nov. 10. 18:03
Vannak bőven ilyen vidékek. Üdülőövezetek, egykori zártkertes övezetek hétvégi házakkal - cím van, hulladékszállítás nagyjából van, áram is van, azt' annyi. Elméletileg itt nem tartósan laknak az emberek, csak a telekre járnak ki kapirgálni meg horgászni. A valóságban azonban jó néhányan vettek meg ilyen telkeket, mert a rendelkezésükre álló pénzből csak itt tudtak kihozni a városhoz aránylag közel egy kertes házat. Azt, hogy mennyire szabályos életvitelszerűen itt élni, nem tudom, de nem példa nélküli az eset.
2020. nov. 10. 18:14
További kérdések: