Mit tudok ilyen esetbe tenni?
Figyelt kérdés
Nem rég kiírtam egy kérdést azzal kapcsolatban, hogy a főbérlőnk lehúzott rólunk 120 ezer forintot teljesen irracionális okokat felsorolva. Szülői beleegyezéssel költöztem el otthonról 17 évesen és most a szüleimet fenyegeti, hogy megy és feljelenti őket, mert 18 éves korom előtt költöztem el, és még a kishúgomat is elveszi, és hogy majd találkozunk a tárgyaláson. Mind ezt azért, mert mi kiírtuk a posztja alá, hogy senki ne vegye ki a lakást, mert ez és ez történt velünk is. Azóta édesanyámat zaklatja messengeren és folyamatosan fenyegetőzik. A lakást feketén adta ki, nem volt közjegyző által hitelesítve és még tanúk sem voltak. És mivel most életemben először mentem külön nem igazán tudtam, hogy ez hogy is működik, de a szüleim felvilágosítottak, hogy nem úgy van ám az. Teljesen megbíztam benne, mert egy korrekt nőnek tűnt, fel sem merült bennem, hogy átverne. Voltak dolgok ami miatt jogosan levonhatott volna, de nem 120 ezer forintot. Úgy járkált fel a lakásba és készített a cuccainkról képet, hogy egyrészt nem szólt, másrészt mi nem voltunk jelen. És úgy tudom, hogy ilyen esetben csak akkor mehet fel ha vészhelyzet van. A költözés alatt lefotózta a lakást és facebookon próbált minket igénytelennek és mocskosnak beállítani, egy nyílvános csoportban. Mit tudunk tenni ilyen esetbe, fel jelentést kéne tegyünk?2020. nov. 7. 10:12
11/13 A kérdező kommentje:
Nyilván nem szeretném, de ő most azt állítja, hogy feljelentést tett. És hogy majd találkozunk a bíróságon
2020. nov. 7. 10:51
12/13 anonim válasza:
Nem tett semmiféle feljelentést. Csak ijesztget. Mégis miféle feljelentést tett volna? Azért, mert elköltöztél a szüleidtől? Hülyeség. Ezért kell hagyni az egészet, mert csak még jobban elmérgesedik a helyzet.
13/13 anonim válasza:
Nekem nem egészen tiszta. A szüleiddel együtt béreltétek a lakást? Vagy te a szüleidtől költöztél oda és valakivel együtt bérelted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!