Mi értelme van börtönökbe pszichológust alkalmazni?
A "legtöbb fegyenc" nem az összes. Lehet, hogy 100-ból 95-nek nincs szüksége pszichológusra (vagy nem érdekli a dolog, nem hisz benne stb.), de ha 5-nek mégis, akkor jó, ha van.
Ráadásul a pszichológusok segítenek feltérképezni a börtönviszonyokat, a kapcsolatokat és stb.
A pszichológusok nem térítenek.
"manipulálja a pszichológust" - egy egyszerű (együgyű) ember nem tud manipulálni egy jó szakembert.
Plusz a 2es és 3as hozzászólókkal is egyetértek.
4
Melyik "jó szakember" kerül a börtönpszichológusi pályára?
5 Mondjuk az, aki az szeretne lenni és nem csak ülni a magánrendelőjében és jó pénzért milliomos házaspárok panaszkodását hallgatni vagy elkényeztetett gyerekekkel foglalkozni? Itt a gyk-n mindenkinek a pénz a mániája ("mit tanuljak ha sokat akarok keresni", "mit csináljak ha nem akarok sokat dolgozni, de gazdag akarok lenni", stb.). Itt sokaknak hihetetlen, hogy valaki azt csinálja, amit szeret és nem azt, amivel jól kereshetne, de utálná.
Attól, mert valaki nem topmenedzser és nem keres milliókat, már nem lehet jó szakember? Elképzelhetetlen, hogy valaki azt csinálja, amit szeret, ami érdekli?
6
Nekem ugyan mindegy, de egyáltalán NEM a pénzre gondoltam.
Azért azt el nem tudom képzelni, hogy hogyan "szeretheti" valaki a bűnözők lelkivilágát hallgatni. Fura gusztus, hiába biztos kereset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!