Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Nálunk miért nincs lázadás a...

Nálunk miért nincs lázadás a maszkviselés és a korlátozások ellen, mint Szlovákiában és Csehországban?

Figyelt kérdés
Prágában és Pozsonyban is zavargássá fajuló tüntetések voltak az elmúlt hét végén.

2020. okt. 21. 07:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
71%
Millió olyan kórokozót hordozunk a koronán kívül is magunkban, ami megölhet egy gyengébb immunrendszerű embert, de ettől még nem zárkózhatunk be örökké a szobánkba!
2020. okt. 21. 11:55
 22/24 anonim ***** válasza:
24%

"Ki írta, hogy a koronajárvány közepén utazz le nagyiékhoz?" - persze, mert minden "nagyi" önellátó, és elég 100 km-ről félévente hozzávágni egy csokor virágot, mi?

Ami engem illet, több idős, napi / heti segítségre szoruló idős, veszélyeztetett közeli rokonom is van, és igen, képes vagyok némi áldozathozatal árán többé-kevésbé azért "teljes" életet élni úgy is, hogy a lehető legjobban vigyázok magamra / rájuk.

Nyilván nem örülök neki, nyilván egy csomó dolog nekem is hiányzik, de most ez van, a kiesett dolgokat igyekszem máshogy pótolni.

2020. okt. 21. 11:58
 23/24 anonim ***** válasza:
58%
Tudod 22-es, az élet veszélyes.
2020. okt. 21. 12:01
 24/24 anonim ***** válasza:
75%
Miért kéne lázadozni, elég szétnézni az utcán 10 emberből 2-3 emberen tuti nincs még tömegközlekedésen se, na ők " lázadnak " csak épp nem hangoskodnak stb, hanem szimplán ennyi.
2020. okt. 21. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!