Ha van két gyermekem, akik féltestvérek tehát az apjuk nem egy. Rendes kiegyensulyozott családi életet élünk. És az egyik gyereket az apja el akarja venni bíróság álltal akkor ilyene esetben a testvéreket szétválaszthatják egymástól?
Figyelt kérdés
2020. okt. 9. 18:17
1/17 anonim válasza:
milyen indokkal szeretné elvenni? mennyi idős a gyermek?
2/17 A kérdező kommentje:
Mert pár év után meggondolta magát hogy csak kell neki.
2020. okt. 9. 18:30
3/17 A kérdező kommentje:
Indoka nincsen.
2020. okt. 9. 18:31
4/17 anonim válasza:
Eddig legalább kapcsolatot tartott a gyerekkel?
Nem hiszem, hogy a bíró kiszakítaná a gyermeked a környezetéből, ha rendesen neveled és nem vagy alkoholista, drogos stb.
5/17 anonim válasza:
Hogy a tesója nálad van,az egy pluszpont neked. Azt nézik, mi a jó a gyereknek. Nyilván ha vered vagy nem küldöd suliba, akkor az fontosabb mint hogy amúgy ott a testvére.
Gondolom azért nem bántod a gyerekeidet, az apának így kb semmi esélye, csak láthatásra.
6/17 A kérdező kommentje:
Dehogy bántom. Rendes csaladi életet élünk. Nem vagyok se drogos se örömlány. Férjes asszony vagyok. Az lehet a legnagyobb baj hogy megszületett a kislányom. Nekik pedig nem lehet.
2020. okt. 9. 18:55
7/17 anonim válasza:
Ha gondoskodó, jó anya vagy, nem drogozol,vagy élsz felelőtlen életet, állandó, biztos, szerető otthon biztosítasz,akkor nem hiszem hogy bármitől tartanod kéne. Azért ez nem úgy megy, h.gondol egyet és viszi a gyereket az addigi biztos életéből. Nagyon nem😀
8/17 A kérdező kommentje:
Igen tudom. Csak pánikba vagyok esve és nem tudok ilyenkor gondolkodni
2020. okt. 9. 19:02
9/17 anonim válasza:
Ne pánikolj. A "meggondoltam magam" nem ok a gyermeklehelyezés megváltoztatására. Mekkora a gyerek? Bizonyos kor fölött őket is meghallgatják, mit akarnak.
10/17 A kérdező kommentje:
6 éves
2020. okt. 9. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!