Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit lehetne ezzel a "biztonság...

Mit lehetne ezzel a "biztonsági őrrel" tenni?

Figyelt kérdés

Egy Penny egyik "biztonsági őre" megkérte, hogy egy vásárló vegye fel a maszkot belépés előtt. Én tájékoztattam őt, hogy neki a maszkkal az orrát is el kéne takarnia. Ő ezzel egyet is értett. Majd pár perc múlva kapcsolt, hogy ő rá céloztam ezzel a kijenetéssel, és odajött hozzám, majd szinte fellökött és a következő párbeszéd zajlott le:

Őr: -Hogy mersz egy hivatali személynek visszaszólni? Rendőrnek is így visszaszólnál?

Én: - Maga sem különb mint a többi ember, nem véletlenül van kiemelve hogy orrot eltakaró szájmaszk

Őr: - Ha akarnám maszk nélkül is lehetnék (ezt illusztrálva lehúzta a maszkját)

- Mit szólsz bele ha nem neked mondtam?

- Nagy a szád ha már tehetséged nincsen

Én: - Mert ahhoz hogy a Penny-be biztonsági őr legyek nagy tehetség kell

Ezután az őr elment.

1. Hol tudnám ezt jelezni az ottani vezetőnek?

2. Vásárlók könyvébe bele írhattam volna?

3. Fel kellene jelenteni?

4. Szabályos-e hogy bármiféle igazolvány nélkül (amiről megbizonyosodhatnék hogy valóban biztonsági őr) járkál?

5. Ha fel lök? Visszalökhetek? Elvégre semmivel nincs több joga mint nekem.

6. Ha legközelebb nem hordja helyesen a maszkot és úgy osztja az észt, hol tehetek panaszt?

2020. okt. 1. 20:55
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Az nem mindegy? És az őr kinek hiszi magát? Rendőrnek? Vagy köztársasági elnöknek? Mert ha már "hivatali" személynek nevezi magát bajok vannak
2020. okt. 3. 11:15
 12/16 anonim ***** válasza:
58%
Ha te visszaszólsz akkoris baj van. Tudjad hol a helyed.
2020. okt. 3. 11:53
 13/16 A kérdező kommentje:
Miért is? Neki mint dolgozó szabad szabályt szegnie? De ha valaki mást kioktat, miért ne kaphatná ugyanezt vissza?
2020. okt. 3. 12:10
 14/16 anonim ***** válasza:
56%
Mert neki szabad.
2020. okt. 3. 12:55
 15/16 anonim ***** válasza:
40%

Kérdező

Mé nem basztad pofán, ha ennyire nagy az arcod

Ne utolag regélj itt meséket:)

2020. okt. 3. 12:57
 16/16 A kérdező kommentje:

Azt hogy neki szabad már több válaszíró is megcáfolta :)

15. Rendben

2020. okt. 3. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!