Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Megtagadhatja az orvos a...

Megtagadhatja az orvos a kezelésemet, ha a kórház ellen feljelentést tettem korábban más ügyből kifolyólag?

Figyelt kérdés

2020. szept. 30. 21:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
77%

11-es, te nagyon el vagy tévedve.

Először is nem te fizetted, hanem te egy közösség tagjaként fizettél adót/járulékot, ami így hasznosult. De még ha magánrendelésen egy az egyben megfizetnéd a kiszabott díjat, akkor sem csicskáztathatod az orvost.

A taxis sem a te alkalmzottad/csicskád azért, mert megfizeted a viteldíjat. Próbálj vele egyszer így beszélni, megnézném, mit kapnál tőle.

De ugyanezt mondhatnám kőművesre, csőszerelőre, tetőfedőre, autószerelőre .... bármilyen szakemberre, szolgáltatóra. Az ügyfélből élnek, ez igaz, de ettől még nem alkalmazottaid és nem csicskák. Ha így viselkedsz velük, mind elhajt a fenébe és többet szóba sem áll veled. Helyetted foglalkoznak a normális ügyfelekkel.

2020. okt. 2. 14:01
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ezer évig élek, akkor sem fogom megérteni, mi miért történik itt.....
2020. okt. 2. 22:01
 13/15 anonim ***** válasza:
40%
Azért történik, mert az illető egy frusztrált kisember (proli), aki ilyen tévhitek miatt jobban érzi magát. Vagy szimplán troll.
2020. okt. 3. 02:39
 14/15 anonim ***** válasza:
18%

A paraszt, az nem szakma, ahogy te sem vagy orvos.

Amúgy meg, a "paraszt" fogalomnak van negatív jelentéstartalma is. Nem teljesen véletlenül.

Az orvosok viszont - kevés kivételtől eltekintve - közfoglalkoztatottak, és mint ilyenek, a köz alkalmazásában állnak. A köz a munkáltatójuk, ergo, a köz a főnökük, akárhogy is vergődsz.

2020. okt. 3. 15:06
 15/15 anonim ***** válasza:
49%
Itt kettőnk közül te vergődsz nem én. Egyébként vállalkozó orvos vagyok, ennyire foglalkoztat a köz, az hogy a munkáltatóm honnan akasztja le a pénzt amit bérként ad, rohadtul nem az én dolgom.
2020. okt. 3. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!