Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mérget akar a szomszédom le...

Mérget akar a szomszédom le rakni a pocok túrásokba szabályos?

Figyelt kérdés
A szomszédom pár napja szólt hogy mérget akar le rakni az udvaromban lévő pocok túrásokba mert hogy állítás szerint ezért süllyed a háza(3 évig ömlött a csatornájából a víz és pár hete cseréltette ki). Mondtam neki hogy én ezt nem engedélyezem mivel nekem kutyáim vannak. Erre ő most majd azt meg látjuk hogy én mit engedek és mit nem és ha süllyed a haza vagy ki dől akkor be fog engem perelni mert azt mind miattam van. Mit tudok ez ügyben tenni? Hova tudnék fordulni ha el fajulnak a dolgok és továbbra is fenyegetőzik a szomszéd? Szabályos lenne az amit ő akar? Lenne értelme indítanom egy birtokvédelmi eljárást?

#kutya #birtokvédelmi eljárás #Méreg az én udvaromban
2020. szept. 27. 11:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
52%
Joga van a sajat kertjében szabadforgalmú rágcsáló írtót alkalmazni. Sõt, ha feljelent, és az önkormányzat kötelez, akkor neked is rágcsálóirtást kell végezned a saját telkeden.
2021. nov. 14. 09:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Nem a saját kertjéről szól a kérdés.
2021. nov. 15. 11:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!