Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Milyen gáz spray legális...

Trashboy kérdése:

Milyen gáz spray legális köztéren?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A gázspraykre vonatkozóan annyit tudok hogy, csak cs hatóanyagú lehet és 20g töltőtömeg alatti. Viszont nekem ezekkel az a gondom, hogy 3 másodperc alatt kifogynak és nekem leginkább a svéd cserediákok ellen kéne akik mint tudjuk falkában támadnak. Ezért nézegettem a defenol cs 40ml-t de egy vadászbolt azt írta hogy, ez már nem viselhető köztéren, de a kaliberinfó meg azt írta hogy egész hamar kifogy mivel 20g alatti a töltőtömeg. Most akkor hogy van ez? Illetve még mindig csak cs-t lehet használni a köztéren? Oc-t egy csomó oldalon lehet találni de cs-ből csak egy-kettő van azok is 40vagy 50ml. Gondolkodom hogy inkább veszek valami nagyobb oc-t mert még mindig jobb ha megbüntet a rendőr 50k-ra mint ha ellopnák a 200k telefonomat vagy kapnék egy pillangót a gyomromba. Szerintetek?

2020. szept. 14. 08:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
#10es hatalmas nagy hülyeséget mondott.
2020. szept. 17. 04:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!