Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Szerinterek a vírus miatt az...

Szerinterek a vírus miatt az összes iskola átfog térni a digitális oktatásra vagy esetleg karantén lesz?

Figyelt kérdés

2020. szept. 12. 20:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
72%

Abban egyet értek hogyy a tavaszi hirtelen jött most felkészültebbek már az iskolák könnyebben vennék az akadályt és amúgy én is úgy vélem át kéne térni mindjárt mondom is hogy miért.

Nálunk az egyik tanáron most végeztek tesztet, nekem szerencsére nem volt vele órám, eddig minden szép és jó. Aki kolis és órája volt a tanárral az megy karanténba, a többiek pedig ugyan úgy járjanak be, akár volt órájuk a tanárral akár nem. Nekem ez egy kicsit azért eléggé meredek. Főleg hogy utána volt olyannal órám aki előtte a tanárnőnél van és nekünk pl még csak nem is szóltak hogy bocs de van esély hogy elkaptad. A tanár végig fertőz egy adag diákot vagy egy diák a többi diákot és az egész megy tovább.

Ez a várakozás hülyeség, nem tudom hogy ti hogy vagytok vele de nekem csak az van a fejemben hogy komolyan azt várják hogy emberek halljanak meg. Ez tényleg helyes?

2020. szept. 17. 01:02
 12/14 A kérdező kommentje:

Szerintem csak az idős korosztályra veszélyes,meg persze ezen kivul akiknek gyenge a szervezete.

Tul van reagalva

2020. szept. 19. 13:40
 13/14 anonim ***** válasza:
45%
Na mi most álltunk át 2 hétre onlinera mert túl sok lett a fertőrzött XD
2020. szept. 19. 18:29
 14/14 A kérdező kommentje:
Igen egyre több iskola áll át.Ebben a városban még egyik se
2020. szept. 20. 18:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!