Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha élelmiszerbolt előterébe...

Ha élelmiszerbolt előterébe bevisz valaki egy kutyát, akkor kit lehet hívni? (Lidl)

Figyelt kérdés

Nem olyan bolt, aminek nagy előtere van, pl. Tesco, itt a két ajtó közé álltak be, ami szabályellenes. Biztonsági őr nem áll az ajtóban.

Rendőrség, ANTSZ? Tudtommal ezért a bolt szép nagy bírságot kaphat, kutyának semmi keresnivaló egy élelmiszerboltban. Ja és nem segítőkutya volt.

2020. szept. 12. 16:35
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim válasza:
90%
Hidd el, az a kutya már rég elment. Most már hiába pattogsz itt a gyakorin, nem lesz következménye, csak magadat idegesíted.
2020. szept. 12. 17:28
 22/63 anonim ***** válasza:
96%

Kutyásként megértem és elfogadom ha a kutya valahova nem mehet be. Soha nem problémáztam miatta. Ha látom, hogy olyan helyre viszik be ami kutyamentes pl. park, nem egy nem kettő kutyát tiltó táblával jelezve, én kutyásként akkor is rossz szemmel nézek rá, bár engem személy szerint nem zavar egy kutya jelenléte, de pont ezért van ilyen extrém szar megítélésük a nemkutyásoknak a kutyásokkal szemben.

Egyébként az való igaz, hogy talán a kutyaszőr a legkevésbé rossz ami az ember kajájába kerül, vendéglátós sulim van, meséltek a tanáraim érdekes dolgokat, apám egy darabig dolgozott az egyik chips gyárnál, ő 20 éve nem eszik chipset :D Azt mondta, hogy ha csak annyit mesél el, hogy ha percenként összesepernek egy lapátnyi legyet azzal még nagyon keveset mondott.

2020. szept. 12. 17:32
 23/63 anonim ***** válasza:
62%
Ha beakarom vinni, hogy osszeszorozze a pogácsádat, siman raadok egy voroskeresztes hamot es az olyan buta emberek mint te egybol azt hiszik, hogy segito kutya … ha ráadásul felveszek egy napszemuveget es felrugom a pogacsas állványt meg elnezest is kernek, hogy ugy tettek az utamba, hogy belebotlottam :)))
2020. szept. 12. 17:32
 24/63 anonim ***** válasza:
85%
Remélem, azért a boltban mindenkin volt maszk.
2020. szept. 12. 17:35
 25/63 anonim ***** válasza:
91%

Ne pontozgass hanem válaszolj!

Hogy kerül szőr a pogácsába ha be sem ment a kutya?

2020. szept. 12. 17:35
 26/63 anonim ***** válasza:
93%
Pek vagyok ... ha tudnatok, hogy mi minden tortenik egy pogácsával mire a polcra kerul, lehet inkabb a szoros pogácsát valasztanad.
2020. szept. 12. 17:39
 27/63 anonim ***** válasza:
93%
Előbb veszel el egy agyon tapogatott, földre esett-majd visszarakott pogácsát, minthogy szőr kerüljön rá az ajtók közt ülő kutyáról.
2020. szept. 12. 17:42
 28/63 anonim ***** válasza:
92%
Én meg múltkor az egyik boltban azt láttam, hogy egy ember a kezébe tüsszög majd megtapogatja a zsemléket és elsétál...
2020. szept. 12. 17:44
 29/63 anonim ***** válasza:
93%

Ezek mind nem szamitanak.

Hat a kutyaszor. A KUTYASZOOR!!

Jo be se ment a kutya, de hat a kutyaszor... :D

2020. szept. 12. 17:47
 30/63 anonim ***** válasza:
92%

Nem is olyan regen kutyasetaltatas kozben eszembe jutott, hogy vennem kellene valamit. Megyek a bolt fele es latom, hogy az egyik dolgozo kint dohányzik a bejarat mellett. Odamentem es megkertem, hogy legyen szives fogja meg a kutyam amig beszaladok es odaadtam neki a pórázt. Kicsit tovabb nezelodtem a boltba mint egy pillanat, erre a dolgozo egyszer csak ott termett mellettem kutyastul es es visszaadta a kutyámat (eppen a pénztárnál alltam sorba.

Nem tudom mit csinaltal volna kedves kerdezo, talan a helyszinen eret vágsz magadon :)

Ja es azert az is hozzátartozik a temahoz, hogy 80 kilos bazinagy kutyam van es ha kikotom a bolt ele olyan cirkuszt csinal, hogy senki meg a bejarat kozelebe sem mer jonni, ezert is kertem meg a dolgozot, hogy inkabb fogja meg mert akkor nem hisztizik.

Szoval ennyit a pogácsádról :)

2020. szept. 12. 18:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!