Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha élelmiszerbolt előterébe...

Ha élelmiszerbolt előterébe bevisz valaki egy kutyát, akkor kit lehet hívni? (Lidl)

Figyelt kérdés

Nem olyan bolt, aminek nagy előtere van, pl. Tesco, itt a két ajtó közé álltak be, ami szabályellenes. Biztonsági őr nem áll az ajtóban.

Rendőrség, ANTSZ? Tudtommal ezért a bolt szép nagy bírságot kaphat, kutyának semmi keresnivaló egy élelmiszerboltban. Ja és nem segítőkutya volt.

2020. szept. 12. 16:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
94%

Nemrég a szemtanúja voltam, ahogy egy igazán szakadt és koszos hajléktalan a tescoban az összes előre zacskóba tett kenyeret kihúzta, megnyomkodta és megszaglászta majd visszarakta. Nagyjából 6 kenyérig végignéztem mert annyira sokkolt a dolog, hogy nem bírtam továbbmenni.

Szóltam egy ott dolgozónak, mert ez azért messze nem volt normális, de nem történt semmi, a kenyerek maradtak a helyükön. Bárcsak kutya nyalta volna össze őket :D

2020. szept. 12. 17:03
 12/63 anonim válasza:
94%
De most az előtérben van kaja vagy nincs? Mert az előbb azt mondtad, hogy két ajtó között volt, most meg azt mondod, hogy a kaják között mászkál. Dönts már el mi történt, mert később is azt kell mondanod.
2020. szept. 12. 17:04
 13/63 anonim válasza:
87%

Hidd el, sokkal csúnyabb dolgok történnek a pogácsáddal, mint egy kis kutya jelenléte. :)

Tudod, van az a mondás, hogy aki az állatokat nem szereti, valami nagy sötétség van a lelkében. Kívánom neked, hogy legyen ennél jobb életed.

2020. szept. 12. 17:20
 14/63 anonim ***** válasza:
89%

Egyszer burkoltam egy pekseget.

Nem is akarmilyet,eleg nagy nivoju, kivalo egeszsegugyi besorolassal.

Ez volt kb 3 eve.

Azota magamnak sutom a kenyeret.

Szerintem ezzel mindent elmondtam.

2020. szept. 12. 17:21
 15/63 anonim ***** válasza:
15%
Ja, csak az a jó ember aki szarik a többi emberre, és a kutya az első az életében. Nehogy a boltban, közösségi terekben önmagán kívül másra is gondoljon, hisz neki előjogai vannak..... Vicc.
2020. szept. 12. 17:22
 16/63 anonim ***** válasza:
93%
Most akkor a kaják közt mászkál, vagy az előtérben ül? 🤦‍♀️
2020. szept. 12. 17:22
 17/63 anonim ***** válasza:
100%

20/20

Azt sose tudjuk meg :D

2020. szept. 12. 17:24
 18/63 A kérdező kommentje:
Én szeretem az állatokat, csak nem a kajám körül, a lakásomban meg az ágyamban. Inkább annak kéne egy villanykörte az agyába, aki nem bírja felfogni, hogy más nem szeretne szőröst látni a kajaboltban, mert nem oda való.
2020. szept. 12. 17:25
 19/63 A kérdező kommentje:
Az előtérben ült, de oda se jöhet be kutya.
2020. szept. 12. 17:26
 20/63 anonim ***** válasza:
87%

Az előtérben volt a két ajtó között, saját elmondása szerint.

Csak amikor látta hogy vannak akik - tök jogosan - leoltották, akkor dramatizált a helyzeten és kitalálta hogy valójában egyenesen a kaják között mászkált :D

Mindjárt az jön hogy a pogácsákat ette :D

Kérdező, ha valami zavar akkor növessz tököt, menj oda a gazdájához és neki pattogj, azzal többet érsz mint ha idejössz a kutyások közé a maflásért.

2020. szept. 12. 17:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!