Ha élelmiszerbolt előterébe bevisz valaki egy kutyát, akkor kit lehet hívni? (Lidl)
Nem olyan bolt, aminek nagy előtere van, pl. Tesco, itt a két ajtó közé álltak be, ami szabályellenes. Biztonsági őr nem áll az ajtóban.
Rendőrség, ANTSZ? Tudtommal ezért a bolt szép nagy bírságot kaphat, kutyának semmi keresnivaló egy élelmiszerboltban. Ja és nem segítőkutya volt.
Nemrég a szemtanúja voltam, ahogy egy igazán szakadt és koszos hajléktalan a tescoban az összes előre zacskóba tett kenyeret kihúzta, megnyomkodta és megszaglászta majd visszarakta. Nagyjából 6 kenyérig végignéztem mert annyira sokkolt a dolog, hogy nem bírtam továbbmenni.
Szóltam egy ott dolgozónak, mert ez azért messze nem volt normális, de nem történt semmi, a kenyerek maradtak a helyükön. Bárcsak kutya nyalta volna össze őket :D
Hidd el, sokkal csúnyabb dolgok történnek a pogácsáddal, mint egy kis kutya jelenléte. :)
Tudod, van az a mondás, hogy aki az állatokat nem szereti, valami nagy sötétség van a lelkében. Kívánom neked, hogy legyen ennél jobb életed.
Egyszer burkoltam egy pekseget.
Nem is akarmilyet,eleg nagy nivoju, kivalo egeszsegugyi besorolassal.
Ez volt kb 3 eve.
Azota magamnak sutom a kenyeret.
Szerintem ezzel mindent elmondtam.
Az előtérben volt a két ajtó között, saját elmondása szerint.
Csak amikor látta hogy vannak akik - tök jogosan - leoltották, akkor dramatizált a helyzeten és kitalálta hogy valójában egyenesen a kaják között mászkált :D
Mindjárt az jön hogy a pogácsákat ette :D
Kérdező, ha valami zavar akkor növessz tököt, menj oda a gazdájához és neki pattogj, azzal többet érsz mint ha idejössz a kutyások közé a maflásért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!