A felségemmel megegyeztünk, hogy elválunk közös megegyezéssel (tegnap). Nincs még semmilyen bírósági végzés. Ő (a feleségem) a lányunkat átíratta egy másik óvodába, a hátam mögött az én beleegyezésem nélkül. Joga van ehhez?
10!
Te találgattál és te írtad azt, hohy "Miért kell egy válásnál mindenbe belekötni?"
Szerinted amúgy normális, ha az egyik szülő a masik megkérdezése nelkul iylet csinál? Ha holnap reggel indulaskor a férjed közli veled, hogy ja, Julis, figyi, ne a Mackó utcai oviba vidd a Mucikat, hanem a Pipacs utcaiba mert átírattam akkor te ezt minden szó nélkül hagyva simán csak nyugtázod. Ugye?
12!
Nem, nem normális, max agysejt nélkülieknél. Épeszű emberéknél ezeket a dolgokat meg szokták beszelni, de ez neked nyilván új.
Ezek szerint a házasságotok már régóta labilis, és valószínű a végzésben az fog állni, hogy a feleséged lesz, aki kiköltözik a mostani közös otthonotokból. Az is valószínű, hogy a kislányotok felügyeleti joga a gyermek édesanyját fogja megilletni.
Tehát átíratni egy másik ovodába, amely a leendő új otthon közelében van, logikus lépés. Már azért is, mert így évkezdéskor még mindig jobb a kicsinek egy új környezetbe kerülni, mint esetleg hónapokkal később kiszakítani az akkorra megszokottból.
A gyermek érdekében ez volt a logikus lépés. Mi ezzel a bajod?? Te is így döntöttél volna!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!