A felségemmel megegyeztünk, hogy elválunk közös megegyezéssel (tegnap). Nincs még semmilyen bírósági végzés. Ő (a feleségem) a lányunkat átíratta egy másik óvodába, a hátam mögött az én beleegyezésem nélkül. Joga van ehhez?
Miért íratta át? Ő költözik el a gyerekkel, és közelebb van? Te a továbbiakban fogod vinni-hozni a kicsit?
Ha kéri, akkor aláírod, hozzájárulsz, hogy átvigye?
És miért baj, ha átíratta? Gondolom, így lesz kényelmesebb, egyszerűbb hozni-vinni.
Miért kell egy válásnál mindenbe belekötni?
4!
Baxus mondjuk azért, mert minimum tudni kellene a a masik szülőnek róla. Ha a kerdezo íratna át a gyereket az is rendben lenne? Vagy csak azért oke a helyzet, mert az anya lepte ezt meg?
6: Nem írt semmit a körülményekről. Én meg erre gondoltam az alapján, amit magam körül látok.
Miért íratná át a kérdező? Anyukával fog maradni a gyerek és valószínűleg minden gond anyuka nyakába fog szakadni. Ahogy 99%-ban szokott lenni. Akkor apuka legalább ne tegyen keresztbe.
7!
Vagy nem. Attól, hohy a környezetedben nagyrészt idióták élnek, még nem mindenki az. Egy ilye lepes, mint amit anyuka meglepett amúgy jobbágy minuszpont nal a az elhelyezésnel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!