Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Afrikában mennyire jelentős a...

Afrikában mennyire jelentős a környezetszennyezés?

Figyelt kérdés
2020. aug. 27. 16:39
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem a válaszolók közül én voltam egyedül önkéntes faültetésen.
2020. aug. 27. 17:51
 12/24 A kérdező kommentje:

9

Ezt most te se gondoltad komolyan :D

Mindenképp jó dolog a zöld felület növelése de arra ott van a szabadidő

A munkával a gazdaság működésének a részét képezed és cserébe kapsz pénzt

Nyílván van másik módszer amikor önellátó vagy de az max pár százaléka az emberiségnek

2020. aug. 27. 17:51
 13/24 anonim ***** válasza:
72%

Ja, persze. Jó úton haladsz a környezetellenesség felé, és úgy látom a többi válaszolónak is szimpatikusabb az az út, mint a fenntartható fejlődés.

2020. aug. 27. 17:55
 14/24 A kérdező kommentje:

13

Oké,te tuti troll vagy :D

Nézd meg azokat az országokat ahol nincs munkahely

Magyarországnak is vannak ilyen részei

Érdekes módon nincs ott semmiféle fejlődés mivel a faültetés nem termel sem gazdasági növekedést sem infrastruktúra fejlesztést

Az a környezeti megújulást támogatja ami kell és hasznos de nem tudom elhinni,hogy valaki napi 24 órákat dolgozik heti 7x

2020. aug. 27. 18:01
 15/24 anonim ***** válasza:
73%
Te bedőltél a piacgazdaság hazugságának. Azt is meg fogod indolkolni, hogy a munkahelyteremtés jegyében a műszaki cikkeket silány minőségűre kell gyártani, hogy többször vásárolják meg és ezzel több embernek legyen munkája?
2020. aug. 27. 18:07
 16/24 A kérdező kommentje:

15

Az szimplán profit

De figyelj ha ennyire nem számít akkor te minek mész be dolgozni?

Miért nem veszel egy telket és leszel önellátó?

2020. aug. 27. 18:13
 17/24 anonim ***** válasza:
91%
Te érted, amit mondok vagy csak beszélsz a világba? Dolgozni kell, de lehet kevesebbet is. Én például elismerem, hogy a 8 órai munkámat 6 óra alatt is el lehetne végezni, és csak azért kell bent lennem 8 órát, mert a főnökségnek nincs semmilyen ambíciója, hogy a maradék két órát hasznosabban töltsem el.
2020. aug. 27. 18:20
 18/24 A kérdező kommentje:

17

Eddig pont mást mondtál de mindegy

Így van benne igazság,alapból csomó idő elmegy minden mással

2020. aug. 27. 18:31
 19/24 anonim ***** válasza:
Amit mondtam eddig, azt is fenntartom továbbra is. Még a 6 óra tényleges munka helyett is hasznosabb lenne fát ültetni. Nyilván nem minden nap, hanem mondjuk évente 2-szer.
2020. aug. 27. 18:34
 20/24 anonim ***** válasza:
50%
Ezért is csak akarat kérdése, hogy egy 110 milliós ország el tud-e ültetni 350 millió fát egy nap alatt. Ha csak a dolgozókat számítjuk, és azoknak is csak a felét, akkor is marad 40 millió ember, aki bőven el tud 6 óra alatt ültetni 350 millió fát.
2020. aug. 27. 18:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!