Hány cm lehet a maximális pengehossza a késnek, amit törvényesen magunknál tarthatunk az utcán?
Figyelt kérdés
2010. aug. 5. 08:56
21/23 anonim válasza:
Ha veszek egy M9 bayonet-et (CS:GO), akkor azt elvihetem horgászatra? Igazábol Halat filézni, meg damilt vágni gondoltam.
22/23 ziarimotachi válasza:
Nos ez a kérdés azért több összetevős... :-) Az utcán láthatóan, valóban 8 cm a határ. Ám vannak kitételek... amennyiben "rejtve hordod" Az az tokjában,táskában, zacskóban... nem minősül fegyvernek! Mivel fenyegetésre,félelemfelkeltésére nem alkalmas. Továbbiakban, éles szamurájkardot hordtam edzésre, a következő csomagolásban, 1 db selyem kardtartó, 1 db vászon kard védő, egy db bőr kardszállító... Az esti edzések után többször is igazoltattak amikor éjjel bóklásztam az utcán, de rendőri közegektől semmilyen atrocitás nem ért, még a klubtagsági igazolványomat sem kellett elő venni. Szóval, ha nem kívül, mások által látható helyen viseled a pengét, akkor működik :-)
23/23 Snow2 válasza:
Karambit például támadó kés mert it láttam valahol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!