Vétkes kerékpárosokat milyen gyakran talál meg a rendőrség?
Figyelt kérdés
Fél éve volt egy csúnya balesetem, a járdán egy kerékpáros nekem hajtott, majd ő eltűnt. Én agyrázkódást kaptam, a járókelők hívták a mentőt meg a rendőröket. Elvileg azóta keresik az emberünket, de még semmi hír. Mi szokott lenni az ilyen eseteknek a vége? Szerencsére 2 hét alatt teljesen felgyógyultam.2020. aug. 18. 14:27
1/4 anonim válasza:
Az a gond, hogy a kerékpáron nincs rendszám. Ha pár héten belül nincs meg, szerintem kevés az esélyed.
Én egyébként kerékpárosként támogatnám, hogy legyen rendszámuk. Pl. lopás ellen is egy kicsit több védelmet jelentene.
2/4 anonim válasza:
Ha nincs tanú, vagy felvétel a balesetről, nagyjából esélytelen.
Kerékpár és a kerékpáros - hacsak önszántából nem marad a helyszínen az idiótája az általa okozott baleset után - szinte beazonosíthatalan.
3/4 anonim válasza:
Mi lett az esetnek a vége, kérdező? Megtalálták az embereteket?
4/4 A kérdező kommentje:
Lezárták a nyomozást, eredménytelenül. "Az ismeretlen elkövető személye nem állapítható meg minden kétséget kizáróan" vagy valami ilyesmi volt az indoklás.
2022. febr. 3. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!