Ha hobbi szinten elkezdek vadállatokkal harcolni puszta kézzel, akkor az állatkínzás? Pl sétálok az erdőbe és farkasokra, medvékre, vaddisznókra támadok csupán az öklömmel.
:DDD
Nem tudom megmondani ki volt, de valami amerikai őrült redneck vált egy időben híressé arról, hogy medvékkel bunyózott. Szerintem lehet amúgy állítkínzás, de a megítélése jóval kisebb lehet, mint ha pl. egy kiszolgáltatott állatot kínzol, mert itt ugyana az esélyek szintén nem kiegyenlítettek, de legalább nem a te javadra.
Állatkerten kívül láttál már medvét közelről?
Ha kétlábra áll, hidd el nekem hogy nem a harc lesz a következő gondolatod.
A fakas csapatban vadászik, ott sem lenne harc a részedről.
Ráadásul hátulról támad.
A vaddisznót nem ismerem.
"hogy medvékkel bunyózott."
Az egy Magyar származású állat szelíditő.
Filmeseknek kölcsönöz, betanit állatokat.
Az a saját macija volt.
Kétlem, hogy képes lennél testközelbe bármelyikkel ha csak nem az állat támad.
A farkast látni se lenne alkalmad, annyira ovatos.
Ha medve vagy vaddiszno rád tamad az rövid és egyoldalú küzdelem lenne.
Olimpián kéne ilyen sport szerintem.
Az állatoknak is kell adni esélyt a sportszerű harcra nem csak puskával kilőni őket.
öööö... az állatokat nem véletlenül lövik ki puskával...
hanem azért, mert ebben az ú.n. "sportszerű harcban" nulla esélye lenne a vadásznak.
Jártál már disznóvágáson? Egy elhízott házisertést is alig bír lefogni 3-4 megtermett férfi... A vaddisznó simán kibelezne. Farkas, medve szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!