SOS!Lehetséges ez?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Robloxon az adopt me nevű játékban scammeltem, valaki megadta a fiókját és én megváltoztattam a jelszót az egész Robloxban, ezért nem bír a fiókjába belépni.( nem tudom ki volt az illető, előtte veszekedtünk azért scammeltem) majd tegnap 15 óra körül hívott egy szám Pestről ( nem adtam meg a telefonszámom, semmit sem tudott rólam az akit scammeltem még a nevemet se) utána ma reggel is hívott és most is 10 perccel ezelőtt.Felvettem, de senki nem szólt bele, csak sétálást hallottam.Én se szóltam semmit csak hallgattam a sétálást, majd letettem és letiltottam a számot.Összefügne a két dolog?2020. aug. 5. 13:10
1/4 A kérdező kommentje:
Azt elmondta az illető hogy 10 éves
2020. aug. 5. 13:11
2/4 anonim válasza:
Meg is érdemled... Remélem egy gyilkos volt, ha már nincs jobb dolgod, minthogy kisgyerekeket versz át.
3/4 anonim válasza:
A felét nem értem annak, amit írtál, de azt igen, hogy valakit szívattál. Ő meg most visszaszívatott. Van ilyen. :D
4/4 anonim válasza:
Csak a kategóriát nem értem :D
Egyébként pont ugyanez már velem is megtörtént.
Mármint én nem scammeltemm semmilyen játékban, csak úgy egy szám többször is hívott. Egyszer felvettem, de senki nem szólt bele, csak lépteket és szélsuhogást hallottam, majd letettem. De szerencsére nem jött el értem a 10 éves baltásgyilkos, hogy bosszút álljon bármiért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!