Támogatnál egy olyan törvényt, hogy a kocsmákba, kisboltokba stb. ismét be lehessen szerelni nyerőgépeket pl. video poker, félkarú rabló stb?
Tehát a te analógiád:
"A pia és a cigi is káros, és árulják boltba tehát legalizáljuk és áruljuk boltba a heroint."
Nem vagy valami okos gyerkőc ugye?
Gondolkodjunk logikusan, hogy milyen veszélyei is vannak egy kocsmában a nyerőgépeknek.
Ha valaki bemegy inni az sem egy okés dolog, de az alkoholtól egy idő után azért nem lehet többet aznap, nem fogod elcseszni rá 5 perc alatt az egész havi fizudat (bár láttam már ilyet is). Ha nagyon részeg vagy, jobb helyeken már ki sem szolgálnak.
Na de ha egy részeg nekiáll nyerőgépezni...Abból aztán tényleg lehetnek érdekes dolgok.
Kaszinóban is jártak már úgy páran, hogy bementek ittasan és 1milliót otthagytak 10 perc alatt a nagy bátorságuknak köszönhetően. Ha eliszol nekem 10 perc alatt 1millió forintot, akkor zseni vagy :D
"Ha eliszol nekem 10 perc alatt 1millió forintot, akkor zseni vagy :D"
Mondjuk 55 éves whiskeyt. De az meg 3-4 millió. Szoval legyen 2dl 55 éves whisky az 1 millió. 1 perc alatt lehúzod. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!