Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi igaz abból, hogy egy...

Mi igaz abból, hogy egy bérlőt nem lehet elküldeni?

Figyelt kérdés
Kiadnám a lakásom, de ismerőseim figyelmeztettek, hogyha a bérlő elég raffinált, akkor nem fogok tudni megszabadulni tőle amikor pár év múlva visszaköltöznék.
2020. júl. 29. 06:30
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

A feketén lévőket a legkönnyebb kirakni. Ahogy mondtam, zárat cserélsz és, ha feketén van ott akkor a cuccait is kirakhatod. Tudom-tudom, hogyha kirakod a cuccait és ellopják akkor Te vagy a hibás. Viszont feketén volt ott ergo nem is lehetett volna ott, másrészt bizonyítani sem tudja se papírral, se bejelentéssel, hogy Ő ott lakott.

Kirakni a családos, kisgyerekkel lévő főleg egyedülálló szülőket nehéz téli időszakba.

2020. júl. 29. 11:37
 12/22 anonim ***** válasza:
32%

11:

Feketén élőket nem fogsz tudni kirakni, mert pont azzal trükköznek, hogy valaki mindig otthon lesz, csak azért, hogy megakadályozza a zár cseréjét.

Mikor megpróbálod kirakni akkor meg annyit szoktak közölni nyugodtan, ők meg rád hívják az adóhatásokat, stb, hogy feketén jelentetted be, nem fizettél adót utána, stb.

Ezért nehéz kiraknod őket. Simán meg lehetne oldani ahogy te mondod, az a legegyszerűbb, csak sokszor ott a zsarolási téma, amit írtam.

2020. júl. 29. 13:18
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Közjegyző előtt kell szerződést kötni, aztán ki lehet rakni 15 napos határidővel. Ha nem megy kibæszák a rendőrök
2020. júl. 29. 13:40
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

Megvannak rá a trükkök.

- íratsz befogadói nyilatkozatot egy rokonával, hogy ha itt megszűnik a lakhatása, akkor őhozzá mehet. Velem is írattak, teljesen megértem. Ezzel a moratórium is kikerülhető, úgy tudom.

- nem az egész lakást adod ki, hanem 3 szobából 2-t, a fennmaradó fölött így birtokod marad -> bármikor bemehetsz vagy akár be is költözhetsz, vagy beköltöztetheted a kigyúrt haverodat. Így már könnyű elérni, hogy maguktól menjenek el.

- ha adóhivatallal arcoskodik, közlöd, hogy az ideit elég a jövő éviben bevallani, azt meg nem tudja mivel bizonyítani, ha régebb óta lakik itt (elvileg szomszédok tanúvallomásával lehetne, de a balhés lakókat ritkán szeretik a szomszédok).

2020. júl. 29. 19:32
 15/22 anonim ***** válasza:
31%

18 even aluli gyerekkel ne fogadj berloket!!

Semmi esetre se fogadj roma berloket.

Csak ervenyes munkaszerzodest es bankszamlakivonatot a fizetesevel rendelkezo berlot fogadj.

A befogadonyilatkozatot kerd el-rokonai fogadjak,ha te kirugod.

Szerzodesbe vallalja,h gyereket nem vallal.

A multinal dolgozo szingli berlokkel nincs gond. A csaladosok problemasak. Olyat ne fogadj.

2020. júl. 29. 21:04
 16/22 anonim ***** válasza:
"vállalja, hogy gyereket nem vállal" Az a baj, hogy erre az első útba kerülő jogász rá fogja fogni, hogy "jó erkölcsbe ütköző kitétel", és ez azonnal érvényteleníti a szerződést.
2020. júl. 29. 23:18
 17/22 anonim ***** válasza:
52%
A családosok meg menjenek az utcára. Vagy ha becsúszik egy véletlen terhesség, akkor ahelyett, hogy örülnének, mert ilyen is van, rögtön abortuszra, ha nem akarnak utcára kerülni... Azért ez egy kicsit erős. És akkor még nem a romát ne fogadj kitételről nem is szóltam semmit. Ennyi erővel ne fogadj szőkét sem, mert azok meg hülyék, és nem biztos, hogy boldogulnának a számlák befizetésével... (szőke vagyok, mielőtt megköveznétek)
2020. júl. 29. 23:26
 18/22 anonim ***** válasza:

A családosok ne a lakástulajokra legyenek dühösek, hanem azokra a családosokra, akik visszaéltek az őket védő törvénnyel, és nem lehetett őket kirakni.

Ugyanígy az utcán elesett beteg ne azokra legyen dühös, akik elmennek mellette, hanem azokra, akik részegen fekszenek az utcán, és miattuk mindenkit részegnek néznek. Ugyanígy a nő, akitől állásinterjún megkérdezik, akar-e gyereket, ne az interjúztatóra legyen dühös, hanem azokra a nőkre, akik a próbaidő végén már terhesen, a táppénzes papírral jöttek be. Ugyanígy lehetne folytatni, egyébként épp a romák azok, akik nagyon jól felfogják, hogy a bűnöző romák miatt ítélik meg a becsületes romákat is, csak nehéz ezen javítani.

2020. júl. 30. 02:57
 19/22 anonim ***** válasza:
Tehát mert mondjuk százból 80 ember hülye, a maradék 20 legyen dühös rájuk, mert miattuk nézi őket mindenki hülyének, és ennyi elég is. Így jártak. Az, hogy lehet, hogy van közük egy-két zseni, a kutyát nem érdekli. És ez így jól is van... elég szomorú.
2020. júl. 30. 06:29
 20/22 anonim ***** válasza:
Ha van egy több milliós értékű lakásod, te sem kockáztatnál, hogy beleesik-e a normális 20%-ba az illető.
2020. júl. 30. 16:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!