Meddig jó a diák office?
Vagy 6-8 éve lett regisztrálva az akkori diákommal, de már 5 éve végeztem a sulival. És igazából azóta is jó, ha az office portálon megnézem a licenset akkor lejáratot sem látok sehol.
Elvileg addig kellene jónak lennie ameddig valaki diák, hogy hogy nem deaktiválódott a licenc?
Lehet a Magyarországi diákok nem nagyon vannak kijelentve a Microsofthoz ha befejezik a sulit? Vagy mi lehet a magyarázat?
Ha valaki már nem diák de regisztrált anno Office-t akkor meg tudná nekem nézni az övé is jó-e vagy csak én vagyok szerencsés? (portal.office.com)
Az oldal GYIK-jánál a meddig használhatom kérdésre adott válasz:
Egészen addig, amíg Ön egy akkreditált státuszú oktatási intézmény alkalmazottja. A használatra való jogosultságot bármikor ellenőrizhetjük. Amikor az Office 365 Oktatási verzió érvényessége lejár:
Az Office-alkalmazások korlátozzák a funkciók használatát, ami azt jelenti, hogy bár megtekintheti a dokumentumokat, de nem szerkesztheti őket, és nem hozhat létre újakat.
Az iskolai e-mail-címhez kötött online szolgáltatások — például az Office Online és a OneDrive — leállnak.
Ha az Ön által igénybe vett verzió érvényessége lejár, a használatot úgy hosszabbíthatja meg, ha ismételten igazolja a jogosultságát, vagy ha Personal verzióra vált.
Akkor az az elmélet, de a gyakorlat nem ezt mutatja :D
Annyira kíváncsi vagyok hogy másnak lejárt-e vagy mások is tudják használni mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!