Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Tik mi a véleményetek/melyire...

Tik mi a véleményetek/melyire alkalmasak ezek a eszközök önvédelemnél?

Figyelt kérdés
Dugóhúzó,dezodor,kis 1cm kés/bicska,övre szerelt lakat ( kézre van keterve a öv),üveg,fém toll.

2020. júl. 24. 15:43
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Mert önvédelemnél akarom használni,nem szeretnék..

De ahogy láttom nagyon okos ember van a kérdésem alatt..

2020. júl. 25. 11:27
 12/22 anonim ***** válasza:
Hát figyelj aki megtámad, nem fogja megvárni amíg te előveszel valamit. Sokszor egy pillanat az egész, és hátulról hogy ne vedd észre.
2020. júl. 25. 11:32
 13/22 A kérdező kommentje:

Ember,nem azért.

Ha fényes nappal mindenki előtt meg gondolja a ember hogy érdemes-e szúrkálni..

De ha kb este megyek és senki van a utcában,akkor meg lehet hallani hogy más jön a hátad mögöd,és képzeld,ha zsebedbe van egy pl:5 cm-res bicska akkor simán reflexből nyakon szúrod ha meg akar támadni.

2020. júl. 25. 11:47
 14/22 anonim ***** válasza:
#13 Nyakon azért nem szúrnám, az már gyilkosság lenne kivéve ha ő is nyakon szúr téged. Hidd el lehetséges hogy hirtelen rád támadnának, pl olyan aki szemből jön és nem is gyanakodsz rá.
2020. júl. 25. 11:49
 15/22 A kérdező kommentje:

Igen,de:

Ha elmész mellete és teszem az,meghallod hogy valaki követ,akkor természetesen megfordulsz,és megnézzed hogy ki az.

És logikusan a kezednél lévő fegyvert használod,példa kedvéért bicskát.

Most minden normális ember hátrál és megkérdi hogy mit követ.

2020. júl. 25. 11:56
 16/22 A kérdező kommentje:
De mostan ha nagyon jó reflex-el teszem kivéded,és jól tökön rúgod,akkor ki van védve.
2020. júl. 25. 11:58
 17/22 anonim ***** válasza:
Csak vigyázz ne hogy fordítva süljön el. Jártam már úgy, hogy nem én rúgtam tökön a támadót hanem ő engem. Igaz nem kifejezetten támadás volt de akkor is szar dolog.
2020. júl. 25. 12:05
 18/22 A kérdező kommentje:
az szar
2020. júl. 25. 12:16
 19/22 anonim ***** válasza:
igen ezért mondom soha se legyél biztos magadba. Csak azt látod hogy el sétál melletted egy ember a hátad mögött hirtelen megfordul és olyat alád rúg hogy kifeküdsz.
2020. júl. 25. 12:23
 20/22 A kérdező kommentje:

igen,de én is vigyázok magamra,ezért nézzek a hátam mögé.

Inkább tudodd,nehogy a kedves hátulról támadó csicskák szúrjanak meg vagy valami,és ezért próbálok minden zajt észre venni.

Meg amúgyis,este inkább siettek mint hogy agyon verjenek a pénzemért.

2020. júl. 25. 12:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!