Miért verték meg a meleg barátomat, mit tegyünk?
Figyelt kérdés
A barátom meleg és amikor este hazafelé tartott a munkahelyéről, egy fekete ruhás kopasz férfi odament hozzá és sértegetni, lökdösni kezdte. A barátom próbálta otthagyni, de a férfi követte és eltörte az orrát. Ő egyedül él, egy albérletban, bennem bízik a legjobban ezért hozzám jött. Amikor megláttam nagyon megijedtem, kórházba vittem. Mondtam neki, hogy aludhat nálunk és holnap elmegyünk a rendőrségre, de ő nem akar. Az a kifogása, hogy nem emlékszik, hogy nézett ki, aki bántotta, de szerintem az lehet a baj, hogy nem bízik a rendőrökben. Mit tegyek? Megvígasztaltam, de ezt nem hagyhatjuk annyiban.2020. júl. 22. 20:29
11/12 anonim válasza:
Ezt én értem, de továbbra is irreleváns a melegsége hisz nincsen ráírva senkire hogy ő meleg...akkor innentől ez nem lehet ok.
12/12 anonim válasza:
Aha kussolás...gondoltam hogy csak propaganda kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!