Genyó dolog lenne ezt csinálni a 14 napos elállási joggal?
Laptopom töltője beszart. Ez egy drága gép, nem jó hozzá bármilyen töltő. Kértem csere töltőt, nem kötelességük adni, nem is adtak, bár szerintem ez csak kis jóindulat lett volna, mert nem hiszem el, hogy egy márkaszervizben nincs egyetlen felesleges töltő sem, két napra. Próbálok kölcsönkérni, de ez sem egyszerű.
Arra gondoltam, hogy végső esetben rendelek egy töltőt neten, használom, amíg nem kapom meg a garanciáztatottat, majd szépen visszaviszem tizennégy napos elállásban, indoklás nélkül.
Nem tudod őket átverni, nem bolondok azok. Egyből meglátják.
Gondolom te is észrevennéd.
De te a régit akarid visszacserélni azcújnak a számlájával, nem?
Én így ertelmeztem...
Senkit sem etikus ezzel szívatni, de - sajnos - elvileg működne.
Engem undorít az ilyesmi, de ha te ettől jól érzed magad, hajrá.
Négyes, rosszul értelmezted.
Nyolcas, az etikus, amit a kereskedők csináltak az elmúlt években a fogyasztókkal? Az etikus, hogy itt ülök a gépnél, a mai napot még kibírja a akkumulátor, de a holnappal már nem tudom mi lesz, pedig ezen dolgozok, ezen keresem a kenyeremet, csak mert nem voltak képesek kettő napra adni egy töltőt? Ez etikus? A tizennégy napos elállással - ami teljesen törvényes, ahogy leírták előttem - ennél fogva nem is etikátlan, egy kicsit visszakapják most a kereskedők azt, amit mi kaptunk tőlük a rendszerváltás óta. És 2021-től meg rosszabb világ jön rájuk.
Az egyes-kettes, akik meg totál félreértették a kérdést, láthatólag fogalmuk sincs a tizennégy napos elállási jogról. De akkor miért szólnak hozzá, nem értem...
Nem etikus az sem. És akkor ez téged felment?
A szomszéd gyilkol akkor nekem is szabad, vagy mi? Mit akartál ezzel mondani? :D Csak kifogásokat keresel, hogy megmagyarázd, miért készülsz valakit átverni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!